
Genç iş adamlarından örnek davranış
Geçtiğimiz gün Hacı Talat Camii, Hayber Camii ve Hüseyniye Kız Kur 'an Kursundaki öğrencileri ziyaret edip ikramda bulunan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genç MÜSİAD Batman Şubesi yönetim kurulu üyeleri, her hafta düzenli olarak öğrencilere ziyarette bulunmaya devam ediyor.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Genç MÜSİAD Batman Şube Başkanı Abdulkadir Şeker, öğrencileri bir sonraki dönem için tekrar teşvik etmek ve yeni öğrencilerin Kur’an kurslarına katılımının sağlanması için “Bu Yaz Camideyim” projesiyle öğrencilerin tatlı bir rekabet içerisine gireceklerini söyledi.
Camilerde Kur’an dersi gören öğrenciler arasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verileceğini aktaran Şeker, “Bu Yaz Camideyim projesi ile genç kardeşlerimizi camilerimizde Kur’an dersi almaya teşvik etmeye çalışıyoruz. Geçen sene bir camide 150 öğrenci kardeşimizle gerçekleştirdiğimiz projemizi bu sene 3 camide 500’e yakın öğrenci kardeşimizle yapıyoruz. Tatlı bir rekabet ve teşvik için geçen sene olduğu gibi bu sene de öğrencilerimiz arasında dereceye girenlere ödüllerimiz olacaktır. Geçtiğimiz gün yönetim kurulu üyelerimizle birlikte öğrenci kardeşlerimizi ziyaret edip ikramlarda bulunduk. İnşallah kurs süresinde her hafta öğrenci kardeşlerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz. Projemizi 2 senedir gerçekleştiriyoruz ve Rabbim kısmet ederse bundan sonra da gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 02SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 03BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 04VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 05“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 06Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 07BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 08İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
- 09BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
- 10ŞAHİN’DEN SUMUD FİLOSU’NDA ALIKONULANLARIN AİLELERİNE ZİYARET
- 11BATMAN’IN DÖNÜŞÜMÜ İÇİN ÇALIŞMALAR MASADA
- 12DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜK MİTİNGİ DÜZENLENİYOR
- 13ÜÇYOL’A KADAR TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 1460 YILLIK EREN ÇİFTİNE DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ ZİYARETİ
- 15HAZIR GİYİM ALARM VERİYOR
Henüz Yorum yok