Okullarda "6 Soru 6 Cevap Projesi’ Başladı"
Okullarda "6 Soru 6 Cevap Projesi’ Başladı"
Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü uzaktan eğitime destek çalışmaları kapsamında 8. sınıf öğrencilerine yönelik ‘Okullarımızdan 6 Soru 6 Cevap Projesi’ başlatıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran konu ile ilgili yaptığı açıklamad şu ifadeleri kullandı. "07 Haziran 2020 tarihinde yapılacak olan LGS’ye hazırlık kapsamında öğrencilerimizde bir farkındalık oluşturma, öğrencilerimizi öğretmenleriyle online bir şekilde buluşturma ve öğrencilerin sınavlara yönelik soru çözme becerilerini geliştirme amacıyla Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ‘Okullarımızdan 6 Soru 6 Cevap Projesi’ni başlatmış bulunmaktayız."
Okullarda 6 Soru 6 Cevap Projesiyle konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran konuşmasının devamında şunları söyledi." “Bu projeyle 8.sınıf öğrencilerimizin soru çözme becerilerini geliştirmenin yanında sınavda çıkması muhtemel konularla ilgi bazı detay bilgiler öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize aktarılıyor. Ayrıca öğretmenlerimiz muhakemeye dayalı yeni nesil soruları çözme yöntemlerini öğrencilerimize gösteriyorlar. Projenin ilk etabında 30 okulumuzdan 180 öğretenimiz soru hazırlayarak öğrencilerimizin uzaktan eğitimine destek vermektedirler. Bu projede emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Ölçme ve Değerlendirme Merkezi koordinatörlüğünde yapılan bu projenin ilk çekimleri Batman Merkez Petrol Ortaokulu ile Batman Merkez Gültepe Ortaokulunda gerçekleştirildi. Sınav tarihine kadar toplamda 30 okulumuzda yapılacak soru çözme projemizde sorular okullarımızın kendi öğretmenleri tarafından çözülmekte olup çekim videoları müdürlüğümüzün Youtube:/Batmanilmem kanalından ve web sitesinden yayınlanacaktır.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 02ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 03BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 04Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 05OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 07M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 08AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 09CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 102 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 11Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu
- 12İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 13BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 14VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 15GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ




Henüz Yorum yok