
YAŞAR KEMAL KENT ORMANINDA İLK ÇİVİ ÇAKILDI
YAŞAR KEMAL KENT ORMANINDA İLK ÇİVİ ÇAKILDI
Batman'da, yeşil alan ve dinlenme bölgesi olacak Yaşar Kemal Kent Ormanının inşasına başlandı. Vali Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman'ın yeni nefes alacak noktası olacak Yaşar Kemal Kent Ormanı revizyon çalışmalarında gerçekleştirilen ilk çivi çakma törenine katıldı. Vali Canalp ve Milletvekili Nasıroğlu, yapılacak çalışmalar ve projenin aşamaları hakkında ilgili yetkililerden detaylı bilgiler aldı.
YEŞİL KÜTÜPHANE İÇİN İLK ADIM ATILDI
.jpg)
Gültepe Mahallesinde ekolojik ve sürdürülebilir bir gelecek için temeller atıldı. Gültepe Mahallesi, Karabağ Parkı karşısında yer alan ve tamamen sürdürülebilir bir mimari yaklaşımla tasarlanan 'Yeşil Kütüphane'nin temeli atıldı. Bu özel kütüphane, yenilenebilir güneş enerjisiyle kendi enerjisini üretecek, yağmur sularını toplayıp geri dönüştürecek ve doğal havalandırma sağlayacak şekilde planlandı. Tek katlı ve 250 kişilik kapasiteye sahip bu yapının temel atma törenine Vali Ekrem Canalp, Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve kamu kurum yöneticileri katıldı.
İNOVATİF BÜFE VE TEMİZ TUVALET PROJESİ
.jpg)
Gültepe Mahallesinde, alışveriş ve hijyenik tuvalet ihtiyacını bir arada sunan proje Türkiye'ye örnek oluyor. Türkiye'de ilk kez Batman'ın Gültepe Mahallesi Karabağ Parkında hayata geçirilen "Park içi Temiz Tuvaletli Büfe Projesi", Vali Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katılımıyla incelendi. Yenilikçi proje, vatandaşların park içinde hem alışveriş yapabilmesine hem de hijyenik ortamda lavabo ihtiyaçlarını karşılayabilmesine olanak tanıyor. Vali Canalp, projenin Türkiye'ye model teşkil ettiğini belirterek, vatandaşların sosyal hayat kalitesini artırma amacı güttüklerini vurguladı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 02AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 03Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
- 04Önlü, ''Okullarımız Güvende Değil, Çocuklarımız Tehlikede!''
- 05Okul Önünde Silahlı Çatışma!
- 06İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 07Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 08Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
- 099 Ayda 13 Ton Atık Yağ Geri Dönüştürüldü
- 10Gençlik Spor Müdürlüğü 30 Kişilik Arama Kurtarma Ekibi Kuruyor
- 11Kaymakam İmrak, Pazarda Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
- 12Can Dostlarımız Güven İçinde
- 13KOZLUK DİVANI TOPLANTISI YAPILDI
- 14UMRE PARALARINI GAZZE'YE BAĞIŞLADILAR
- 15KOZLUK KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARETLERİ BAŞLADI
Henüz Yorum yok