15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ
Batman Üniversitesinde mezun olup daha sonra polis olan ve şehit düşen polis memuru adına mescit açıldı.
15 Temmuz gecesi Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde nöbeti sırasında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından şehit edilen Batman Üniversitesi mezunu polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç adına yaptırılan mescidin açılışı gerçekleştirildi.
Tamamlanan mescit ise düzenlenen açılış programı ile hizmete girdi. Açılış törenine Batman Valisi Hulusi Şahin'in yanı sıra protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Burada bir konuşma yapan Batman Valisi Hulusi Şahin, Fetö terör örgütünün yüzyılın kötülük hareketi olduğuna işaret eden Şahin, 'Sizin insanınızı, sizin çocuklarınızı, sizin silahlarınızı size karşı kullanıyor. Bu herhangi bir düşmanın yapacağı bir şey değil çok daha ağır bir şeydir. O günleri hatırlayın. Anadolunun fakir insanlarının parasını aldılar. Washington' un senato koridorlarında lobiciliğe harcaladılar. Batının izoterik sapkın inançlarının taban bulması için harcadıklar."dedi.
Konuşmadan sonra Batman Üniversitesi Rektörü Aydın Durmuş ve Batman Valisi Hulusi Şahin, tarafından şehit polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç'ın mezuniyet diploması İl emniyet müdürü Köroğlu Kıraç' a takdim edildi.
Daha sonra açılışı yapılan mescitte mevlit okutularak, şehitler için dualar edildi.
Daha sonra Turgut Özal Bulvar Batman Park önünde açılan 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen serginin açılışını yapıldı. Şahin ve beraberindekiler daha sonra bir alışveriş merkezinde düzenlenen, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" konulu resim sergisinİ gezdiler.
Daha sonra Vali Şahin beraberinde, Alay komutanı İsa çakmak , İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç , kurumlar ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlarla Karşıyaka Mahallesi'ndeki Bozooğulları Mezarlığı'ndaki şehit kabirlerini ziyaret etti.Şahin, şehit düşen askerlerin kabirlerine gül bıraktı, aileleriyle görüştü.Kur'an-ı Kerim okunan ziyaret sırasında İl Müftüsü Turgut Erhan tarafından dua edildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
- 02SASON BALINDA HEDEF BÜYÜME VE KALİTE
- 03İHH’DEN 61 ÜLKEYE UZANAN KURBAN ORGANİZASYONU
- 04İL BAŞKANI ÇETİN; “UYUM İÇİNDE HİZMET ÖNCELİĞİMİZ”
- 05BELEDİYEDEN YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 06“ÇİFTÇİ VE ESNAF ALARM VERİYOR”
- 07FİNANS EVİ BASKINI : 4 KİŞİ TUTUKLANDI
- 08YENİ YATIRIM VE PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ
- 09“ADALETİN İZİNİ SÜRECEĞİZ”
- 10TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 11KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 12“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 13ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 14BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 15İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI




Henüz Yorum yok