
GELECEK PARTİSİ'NİN BATMAN İL YÖNETİMİ AÇIKLANDI
GELECEK PARTİSİ'NİN BATMAN İL YÖNETİMİ AÇIKLANDI
Gelecek Partisi Batman il teşkilatının yönetim, disiplin ve etik kurulu listeleri belli oldu. Gelecek Partisi İl Başkanı Abdülbaki Polat yönetim kurulu listesi ve diğer listelerde yer alan isimleri açıkladı.
Kısa bir süre önce kurulan ve genel başkanlığını eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun sürdürdüğü Gelecek Partisi’nde Batman il başkanlığına Abdülbaki Polat getirilmişti. Başkan Polat göreve getirilmesini müteakip yaptığı ilk açıklamada il yönetim, disiplin ve etik kurulu listelerini büyük bir titizlikle hazırladıklarını ifade etmişti.
Gelecek Partisi İl Başkanı Abdülbaki Polat yönetim, disiplin ve etik kurulu listelerini Gelecek Partisi Teşkilat Başkanı Sn. Nedim Yamalı’ ya teslim ettiklerini ve onay belgelerini aldıktan sonra 20.03.2020 tarihinden Batman il valiliğine başvurarak Gelecek Partisi Batman İl Teşkilatının kuruluşuyla ilgili başvuruyu yaptıklarını belirtti.
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Listelerini kesinleştirdiklerini ifade eden Abdülbaki Polat, yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte basın huzurunda bunu sizlere açıklamayı çok isterdik ancak dünyayı saran virüs salgını riskini en aza indirmeye çalıştığımız bir süreçte herkesin evde kalmasını istediklerinden dolayı listeyi bu şekilde açıklamak zorunda kaldıklarını söyledi.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
- 02SASON BAL FESTİVALİNE GERİ SAYIM BAŞLADI
- 03VALİ CANALP, KARDEŞLİK MESCİDİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ
- 04BATMAN BELEDİYESİ’NDEN RÖGAR KAPAĞI AÇIKLAMASI
- 05AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06PARK VE BAHÇELERDE SONBAHAR MESAİSİ
- 07BARO’DAN CEZAEVİNDEKİ TELEFON SORUNUNA GİRİŞİM
- 08KIŞ SPOR OKULLARIYLA GENÇLER SPORLA BULUŞUYOR
- 09EKMEN “YAŞLILARIMIZ GEÇMİŞİMİZİN HAFIZASI, GELECEĞİMİZİN REHBERİDİR”
- 10TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 11GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 12ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 13DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 14İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 15ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
Henüz Yorum yok