Seyhan “Dayan Türkiyem, birlikte aşacağız!”
Seyhan“Dayan Türkiyem, birlikte aşacağız!”
Seyhanlar Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adil Seyhan küresel salgın ile ilgili yaptığı açıklamada, “Dayan Türkiyem, birlikte aşacağız” diyerek moral ve motivasyonun yüksek tutulmasının hayati önem taşıdığını vurguladı.
Dünyanın birçok ülkesinde görülen ve kitlesel ölümlere sebebiyet veren korona virüsüne karşı alınan tedbirlere korku ve paniğe kapılmadan harfiyen riayet edilerek tedbir alınması gerekir diyen Seyhanlar Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adil Seyhan, “Filistin, Sudan, Somali, Afganistan, Libya, Mısır, Komor, Tanzanya, Burkina Faso, Zimbabwe, Gana, Moritanya, Mozambik, Gambiya, Kongo, Eritre, Lesoto, Kamerun, Cibuti, Arakan, Yemen, Lübnan, Irak, Pakistan, Palau, Karayip, Antigua, Tuvalu, Teee ABD'nin Oregon eyaleti, Kenya, Bangladeş, Çad, ABD, Rusya, İtalya, İspanya, Bulgaristan, İngiltere, Kırgızistan, Haiti, Filipinler, Mali, Tayland, Etiyopya, İran ve ismini sayamadığımız daha birçok dünya ülkesine yardım elini uzatmış ve bunlarla gönül köprüsü kurmuş bu ülkenin, korona virüs salgınını en az kayıpla ve en az hasarla kapatacağımıza yürekten inanalım ve devlet yetkililerimizin uyarılarını dikkate alalım” dedi. Korona virüs salgınında en önemli eşiği aştık diyen Seyhan açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yeter ki tedbiri elden bırakmayalım. En süper güç olarak bildiğimiz ülkeler, birlikler bugün bir bir dökülüyorlar. Sistemleri çöküyor. Moralimizi bozmayacağız. Motivasyonumuzu yüksek tutacağız. Bu güçlüğü yine birlikte kenetlenerek aşacağız. Biz birlikte güçlü bir ülkeyiz. Hep beraber en güçlü şekilde çıkacağız inşaallah.
Hükümetimiz çok iyi çalışıyor. Özellikle sağlık bakanımızın şahsında tüm sağlık çalışanlarını yürekten tebrik ediyoruz. Biz de milletçe elimizi taşın altına koymalıyız. Bu virüsün bedeli elbette büyük olacak ama Çanakkale’de olduğu gibi kenetlenerek atlatacağız.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
- 02SASON BALINDA HEDEF BÜYÜME VE KALİTE
- 03İHH’DEN 61 ÜLKEYE UZANAN KURBAN ORGANİZASYONU
- 04İL BAŞKANI ÇETİN; “UYUM İÇİNDE HİZMET ÖNCELİĞİMİZ”
- 05BELEDİYEDEN YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 06“ÇİFTÇİ VE ESNAF ALARM VERİYOR”
- 07FİNANS EVİ BASKINI : 4 KİŞİ TUTUKLANDI
- 08YENİ YATIRIM VE PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ
- 09“ADALETİN İZİNİ SÜRECEĞİZ”
- 10TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 11KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 12“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 13ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 14BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 15İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI




Henüz Yorum yok