BESO İFTAR YEMEĞİ VERDİ
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, Batman Umut Kervanı aracılığıyla depremzede, muhtaç ve yetimlere yönelik 800 kişiye iftar yemeği verdi.
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve yönetim kurulu üyeleri, Ramazan’ın ilk gününden bu yana her gün düzenli olarak 800 kişiye iftar yemeği veren Batman Umut Kervanı ile iş birliği yaparak 800 kişiye iftar yemeği verdi. Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel, , "Ramazan’ın başından beri her gün kurduğumuz iftar çadırını bugün de kurduk. Allah, hayırseverlerimizden razı olsun. Bugünkü iftarımızın sponsorluğunu Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri yapıyor. Ramazan’ın ilk gününden bu yana her gün yaklaşık 800 kişiye burada iftar yemeği veriyoruz. Şehrimizin yoksullarını, yetimlerini, ihtiyaç sahiplerini, depremzedelerini iftar çadırımızda ağırlıyoruz. Bugün buna vesile olan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Mehmet Sıddık Çiftçi’ye ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Ramazan’ın ilk gününden beri çalışmalarımız devam ediyor ve Ramazan’ın sonuna kadar da devam edecek. Bu anlamda hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını ve katkılarını bekliyoruz" dedi.
Umut Kervanı’nın yaptığı yardım faaliyetleriyle kendini kanıtlamış ve marka bir yardım kuruluşu olduğunu söyleyen Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ise yaptığı açıklamada; “Hayırlı hizmetlerine şahit olduğumuz Umut Kervanı’nın bir günlük iftar yemeğinin sponsoru olarak bizler karşılamak istedik. Böylelikle Batman Umut Kervanı aracılığıyla depremzede, muhtaç ve yetimlerin yüzünü güldürmek ve aynı zamanda geçen yıl bu vakitte hayata veda eden yönetim kurulu üyemiz rahmetli Hacı Tahsin Kanat’ın da hatıratı olsun istedik. Özellikle Umut Kervan'ına çok teşekkür ediyoruz. Yaptığı yardım faaliyetleriyle kendini kanıtlamış marka olmuş bir yardım kuruluşu. Hizmet eden her bir çalışanı ve gönüllüsünü tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 02CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 0328 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 04Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı
- 05KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI
- 06Üniversitedeki kadro iptali Ankara gündeminde
- 07BİR DAMLA KAN, BİR ÖMÜR UMUT
- 08KARİYER GÜNLERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
- 09ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 10“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 11CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 12BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 13BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 14İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 15BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ




Henüz Yorum yok