
EKMEN "İNSANLAR BAYRAMLIK ALMAKTA ZORLANDI"
EKMEN "İNSANLAR BAYRAMLIK ALMAKTA ZORLANDI"
Partililerle bayramlaşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen konuştu.
Deva Partisi Batman İl Başkanlığı’nca düzenlenen Bayramlaşma programında konuşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Emin Ekmen, “Ramazan Ayı yoksulluğun en çok hissedildiği, çocuklarına bayramlık kıyafet alamadığı, evine bir bayram şekeri almakta zorlandığı bir aya döndü” dedi.
“BATMAN’DA YOLCULUĞUMUZ 2000 KİŞİ İLE DEVAM EDİYOR”
DEVA Partisi’nin Batman’da düzenlediği bayramlaşma törenine Genel Başkan Yardımcısı Av. M. Emin Ekmen de katıldı. İl Başkanlığı partililere seslenen İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, “11 ayın sultanı Ramazan Ayı'nı geride bırakmanın hüznü ve mutluluğu içerisindeyiz. Deva Partisi kurulalı 26 ay oldu. 2020 yılından beri 81 ilde olduğu gibi Batman’da da sürekli sahada olmaya devam ediyoruz. Vatandaşların sorunlarına kulak verip, seslerine ses oluyoruz. Batman İl teşkilatı 22 ay önce Bir kişi ile başlayan yolculuğuna 2 bin kişi ile devam ediyor. Bir kez daha vatandaşlarımız ve partililerimizin bayramını tebrik ediyorum” dedi.
EKMEN, “KOLİLERLE YOKSULLUĞU BİTİRMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL”
Genel Başkan Yardımcısı Av. M. Emin Ekmen, ise şunları kaydetti; “Bayramlar bizim için mutluluk, coşku ve sevinç günleridir. Ramazan Ayı yoksulluğun en çok hissedildiği, çocuklarına bayramlık kıyafet alamadığı, evine bir bayram şekeri almakta zorlandığı bir aya döndü. Deva kadroları ülkenin dört bir yanında insanların bu yoksulluğunu ve sıkıntısını paylaşmaya çalıştı. Genel Başkanımız Ali Babacan'ın 2003 - 2013 yılları arasında yarattığı Türkiye ekonomisini tekrar ortaya koyarak bu insanlarımıza hizmet edebiliriz. Koli dağıtarak, tek tek yardım yaparak bu açlığı ve yoksulluğu bitirmemiz mümkün değil. Ülke yönetimini tekrar devralıp bu sorunları çözebiliriz.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01GENİŞ KAPSAMLI ELEKTRİK KESİNTİSİ
- 02İSTANBUL’DA BATMANLILAR VAKFI İÇİN ÖNEMLİ ADIM
- 032 OLAN ŞERİT 3’E ÇIKARILIYOR
- 04Ortaklar toplantısı Polonya’da gerçekleştirildi
- 05GAZİLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI
- 06VALİ CANALP, PETROLSPOR TARAFTAR GRUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
- 07FESTİVAL COŞKUSU ROJİN KONSERİYLE BAŞLADI
- 08DİCLE KART ŞEFLİĞİ YOĞUN MESAİ YAPIYOR
- 09İL BAŞKANI ŞANSİ’DEN İSTANBUL’DA ÖNEMLİ TEMASLAR
- 10Bir Kalp Bin Umut Derneği’nden 250 öğrenciye kırtasiye desteği
- 11BATMAN’DA YAPILACAK ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI
- 12ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ BAL GRUBU
- 13DEVA İL BAŞKANI YILMAZ " İSRAİL İŞGALİ BÜYÜTÜYOR
- 14Hasankeyf, su ve doğa sporları festivaline hazırlanıyor
- 15ZABITADAN GENEL KANTİN DENETİMİ
Henüz Yorum yok