
Öğretmenler gününde PKK tarafından katledilen öğretmenler anıldı
Batman’ın Kozluk (Hazo) ilçesinde 24 Kasım öğretmenler günü etkinliği kapsamında PKK’lilerin saldırılarında hayatını kaybeden Aybüke ve Necmettin öğretmen için bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.
Kozluk’ta PKK’lilerin saldırısında hayatını kaybeden Şenay Aybüke Yalçın ve Tunceli'nin Pülümür ilçesinde kaçırıldıktan sonra öldürülen Necmettin Yılmaz anısına 29 Ekim Konferans Salonu'nda etkinlik düzenlendi.
Etkinliğe, Kozluk Kaymakamı Osman Bilici, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlkay Güleryüzlü, Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak, AK Parti İnsan Hakları Genel Başkan Yardımcısı Murat Çiçek, kamu kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Etkinlikte bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak, Yılmaz ile Yalçın’ın taşıdıkları eğitim bayrağını daha üst seviyeye taşımanın gayretinde olunması gerektiğini belirtti.
Öğretmenlerini kaybetmelerinin üzüntüsünü hâlen derinden hissettiklerini ifade eden Toprak, "Bu güzel günde öğretmenlik mesleğimizi icra etmenin mutluluğunu yaşarken bir taraftan da PKK’nin hain saldırısında kaybettiğimiz öğretmenlerimizin hüznünü yaşıyoruz. Yalçın ve Yılmaz, onlar diğer meslektaşları gibi uzak diyarlardan görev yerlerine eğitim neferi olma sevdasıyla gelmişlerdi. Bizler ve sizler onların bize bıraktığı eğitim öğretim meşalesine sahip çıkmak için buradayız." dedi.
Şenay Aybüke Yalçın’ın öğrencilerinden Büşra Samur’un şiir okunmasıyla devam eden etkinlik, 33 müzik öğretmeninden oluşan koronun seslendirdikleri müzikle devam etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SASON BAL FESTİVALİNE GERİ SAYIM BAŞLADI
- 02VALİ CANALP, KARDEŞLİK MESCİDİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ
- 03BATMAN BELEDİYESİ’NDEN RÖGAR KAPAĞI AÇIKLAMASI
- 04AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 05PARK VE BAHÇELERDE SONBAHAR MESAİSİ
- 06BARO’DAN CEZAEVİNDEKİ TELEFON SORUNUNA GİRİŞİM
- 07KIŞ SPOR OKULLARIYLA GENÇLER SPORLA BULUŞUYOR
- 08EKMEN “YAŞLILARIMIZ GEÇMİŞİMİZİN HAFIZASI, GELECEĞİMİZİN REHBERİDİR”
- 09TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 10GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 11ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 12DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 13İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 14ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
- 15Minik Yüreklerden Gazze’ye Merhamet Köprüsü
Henüz Yorum yok