"Halkımızın hizmetkârı olmaya çalışacağız"
24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde HÜDA PAR’ın destekleyeceği Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök, beraberindeki heyetle Gülistan Caddesi esnafını ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinleyip desteklerini istedi.
Ziyarette esnafın ve halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Gök, halkı gerçek anlamda temsil etmek için meclise gitmesi gerektiğini belirterek destek talebinde bulundu.
Ayrıca ziyarette HÜDA PAR İl Kadın Kollarından bir heyet, Gök’e eşlik ederek kadın esnaflara Gök’ü tanıtarak destek istedi.
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Gök, seçim çalışmaları kapsamında düzenli olarak esnafı ziyaret ederek sorun, sıkıntı ve taleplerini dinlemeye çalıştıklarını söyledi.
Gök, “Seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İlçe ilçe, köy köy gezerek vatandaşlarımızla sohbet edip, sıkıntılarını dinliyoruz. Bugünde merkezde esnaf ziyaretine tekrar başladık. Bugün farklı olarak HÜDA PAR Kadın Kollarındaki kardeşlerimiz de bizlerle beraber dolaşıyorlar.” dedi.
Bayram yaklaştıkça esnafın yüzünün biraz daha güldüğünü aktaran Gök, “Bayram hareketli başlamış gibi. Dileğimiz, her daim esnafımıza hareketli, bol kazançlı bir ticaret ediliyoruz. Her fırsatta esnafımızı ziyaret ediyoruz, ziyaretlerimiz devam edecektir. Yaşlısıyla, genciyle kardeşlerimiz dört bir koldan seçim çalışmalarında seferber olmuşlar.” diye konuştu.
Halkın kendilerine karşı güzel bir teveccühünün olduğunu vurgulayan Gök, “Bizler bu teveccühe layık olmaya çalışacağız. Tabi bunun yolu da halk desteğidir. Vatandaşların, halkın desteğiyle partiler güçleniyor. Bizde inşallah bu güçle birlikte milletvekili olabilirsek halkımızın hizmetkârı olmaya çalışacağız. Çünkü bölgemizi, Batman’ı ve sorunlarını biliyoruz. Çünkü seçim olmaksızın sürekli sahadaydık ve halkımızın dert ve sorunlarını dinliyorduk. O yüzden bizde bu sorunlara yönelik çözüm arayışlarına gireceğiz.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
- 02SASON BALINDA HEDEF BÜYÜME VE KALİTE
- 03İHH’DEN 61 ÜLKEYE UZANAN KURBAN ORGANİZASYONU
- 04İL BAŞKANI ÇETİN; “UYUM İÇİNDE HİZMET ÖNCELİĞİMİZ”
- 05BELEDİYEDEN YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 06“ÇİFTÇİ VE ESNAF ALARM VERİYOR”
- 07FİNANS EVİ BASKINI : 4 KİŞİ TUTUKLANDI
- 08YENİ YATIRIM VE PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ
- 09“ADALETİN İZİNİ SÜRECEĞİZ”
- 10TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 11KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 12“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 13ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 14BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 15İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI




Henüz Yorum yok