“RADYO YÜKSEL” BÖLGEDE 1 NUMARA
“RADYO YÜKSEL” BÖLGEDE 1 NUMARA
Radyo Akademi Ödülleri yarışmasında Güneydoğu Anadolu Bölgesi Kategorisinde RADYO YÜKSEL Birinci Seçildi.
Bu sene üçüncüsü düzenlenen, Radyo Akademi Ödülleri töreninde, 2016 yılının en başarılı radyoları, programcıları ve tematik radyoları ödüllerini aldı.
Kral TV de canlı yayınlanan ve tiyatro sanatçısı Behzat Uygur’un sunumuyla icra edilen törende, sosyal medya üzerinden yapılan oylamalarla başarılı bulunan kişi ve kurumlara ödülleri takdim edildi.
RADYO YÜKSEL BÖLGE BİRİNCİSİ
Yapılan oylamalarla 2016 yılının “ Bölgesel Yerel Türkçe Müzik Radyosu “ kategorisinde bulunan Güneydoğu Anadolu bölgesi radyoları arasında bulunan “ RADYO YÜKSEL “ en fazla oyu alarak ödül almaya hak kazandı.
İstanbul Cemal Reşit Rey Konser salonunda yapılan ödül törenine Radyo Yüksel Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel ÇİFTÇİ ve Dj Eso katıldı.
KRAL TV EKRANLARINDAN BATMAN SELAMI
Kral Tv’de canlı yayınlanan ödül gecesinde, Bölgesel Yerel Türkçe Müzik radyosu kategorisinde Bölge birincisi seçilen RADYO YÜKSEL ödülünü aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Radyo Yüksel Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Çiftçi, Kral Tv ekranlarında yaptığı konuşmada ;
“ Batman’dan herkese selam getirdik, herkese selam olsun. Bu geceyi organizede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Herkese teşekkür ediyor, iyi akşamlar diliyorum. “ dedi.
RADYO YÜKSEL’DEN TEŞEKKÜR
Radyo Yüksel Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel ÇİFTÇİ yaptığı açıklama da şunları söyledi :
“ Güneydoğu Anadolu bölgesinde bulunan tüm radyolar arasından sıyrılarak zirveye çıkmak kolay bir iş değil.. Bu başarı bireysel de değil. Bu başarılar ekip çalışması sonucu elde edilir.Bu başarıda öncelikle tüm Radyo Yüksel programcılarının emeği , katkısı ve çabası vardır.
Ödül bizleri çok mutlu etti. Orada Batman’ın anons edilmesi bizleri mutlu etti. Ödülü büyük bir heyecanla aldık. Ama bu ödül bizleri şımartmayacak, işimizi daha ciddi , daha severek yapmaya ve yayın kalitemizi artırmaya vesile olacak İnşallah.
Bu vesile ile, bu ödülü almamızda katkısı ve emeği olan tüm ekibimize, Batman’da , bölgede. Yurt içi ve Yurt dışındaki dinleyici ve sevenlerimize, dost, akraba ve arkadaşlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyor ve iyi ki varsınız diyorum.
Çiftçi açıklamasının devamında “ Bu ödülün özellikle bölgemizin ve genelde ülkemizin acil ihtiyacı olan barış , kardeşlik ve huzurun tesisine vesile olmasını temenni ediyorum “ dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 05 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’DA YAĞMUR ALTINDA NEWROZ COŞKUSU
- 02AŞİRET DERNEKLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
- 03KAN BAĞIŞI BİNLERCE HASTAYA UMUT OLDU
- 04BAYRAMIN GÖRÜNMEYEN YÜKÜ: 3 GÜNDE 1450 TON ÇÖP TOPLANDI
- 05Batman’da Trafik Kontrol Merkezi Kuruldu
- 06EKREM TÜZÜN ÖNDERLİĞİNDE BAYRAM ZİYARETLERİ
- 07BAYRAMDA ANLAMLI ZİYARETLER
- 08HEYELAN SONRASI YOLLAR HIZLA AÇILIYOR
- 09“SU KRİZİ KAPIDA, ACİL ÖNLEM ŞART”
- 10“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 11BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 12BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 13BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 14BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 15CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM




Henüz Yorum yok