
ARSLAN GÜVEN TAZELEDİ
Basın Konseyi’nde Arslan güven tazeledi
Batman Basın Konseyi Derneği 13. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Batman Muhasebeciler Odası’nda yapılan kongrede, başkanlığa yeniden Nedim Arslan seçildi.
Kongreye Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, ASKON Şube Başkan Yardımcısı Ramazan Bozkurt, Gazeteci Nizamettin İzgi, Eğitimci Sadettin Vergili, davetliler ve gazeteciler katıldı.
.jpg)
“TEK ÇATI ALTINDA BİRLEŞMEK ZORUNDAYIZ”
Kongrede yeniden başkan seçilen Nedim Arslan, meslektaşlarına birlik çağrısında bulundu. Arslan, “İki yıl önce bize emanet edilen sorumluluğu en iyi şekilde taşımaya gayret ettik. Zamanı geldiğinde, bu emaneti yine emin ellere teslim etmeye her zaman hazırız. Bu bayrağı devralmak isteyen tüm meslektaşlarımızın aday olmasını içtenlikle destekliyoruz. Amacımız, mesleğimizin saygınlığını arttırmak ve daha güçlü bir basın topluluğu oluşturmaktır. Bunun yolu birlik ve beraberlikten geçiyor. Düşüncelerimiz farklı olabilir, ancak hepimizin ortak noktaları var: Kentimiz ve onun sorunları. Bu yüzden, tek yürek ve tek çatı altında birleşmek zorundayız. Batman’daki tüm basın derneklerine tek çatı altında toplanma çağrısı yapıyorum” dedi. Tek listeyle gidilen seçimde, başkanlığa yeniden Nedim Arslan seçilirken, yönetim kurulu asil üyeliklerine Murat Ezgin, Vedat Aker, Veysi Arslan, Melek Barış, Muhyeddin Beycan ve Mustafa Seven seçildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01ESNAF ODASI'NDAN "TEKSTİL FUARI" ÇAĞRISI
- 022.600 TON HAFRİYAT BERTARAF EDİLDİ
- 03Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi İl Divan Toplantısı Yapıldı
- 04Batman Belediyesi’nden hijyen çalışması
- 05Batman’dan Gazze’ye “Sumud Filosu” Desteği
- 06BATSO’DAN MADDE BAĞIMLILIĞINA SAVAŞ İLANI
- 07Yağlık ayçiçeği tarlasında ‘tarla günü etkinliği’ düzenlendi
- 08BATMAN’DA HER YIL 9 BİN KİŞİ EHLİYET BAŞVURUSU YAPIYOR
- 09İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KIBRIS GAZİSİNE ZİYARET
- 10Kayıp yakınları Abdullah Tarım'ın akıbetini sordu
- 11MİLLETVEKİLİ RAMANLI “HALKIMIZIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 12BATMAN KÜTÜPHANELERİ 62 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI
- 13GENİŞ KAPSAMLI ELEKTRİK KESİNTİSİ
- 14İSTANBUL’DA BATMANLILAR VAKFI İÇİN ÖNEMLİ ADIM
- 152 OLAN ŞERİT 3’E ÇIKARILIYOR
Henüz Yorum yok