
TUNÇ, RADYO YUKSEL'E KONUK OLDU
FIRAT TUNÇ, RADYO YUKSEL'İN KONUĞUYDU
Milletvekili aday adayı Fırat Tunç Radyo Yüksel'de Yüksel Çiftçi'nin sunduğu Seçim Özel programına konuk oldu.
Ak Parti Milletvekili aday adayı İş İnsanı Fırat Tunç Radyo Yuksel'de Yüksel Ciftci'nin sorularını yanıtladı.
14 Mayıs 2023'te yapılacak olan seçimde Ak Parti'den aday adayı olan Fırat Tunç, kendisine şans verildiği taktirde Batman'a değer katacağını, Batman'ı marka şehir haline getireceğini ifade etti. Radyo programında Fırat Tunç yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

GÖNÜLLERE DOKUNUYORUM
Tunçsan Enerji A.Ş Yönetim kurulu Başkanı Fırat Tunç "1992'den beri Batman'a yatırım yapmayı sürdürüyoruz. Otomotiv, Enerji, Gıda, İnşaat, Gayrimenkul, Eğitim Besi hayvancılığı, Et Üretim Tesisi, Yeşil-Mar markası ile çıktığımız bu yolda 5 şubemizde toplam 400'ün üzerinde insanımıza istihdam imkanı sağladık. Organize sanayi bölgesinde 12 dönümlük yatırımımız olan Kuru Gıda Bakliyat Paketleme Tesisimizi en yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak. Bu yatırımların hizmet vermeye başlamasıyla yaklaşık 750 insanımızı istihdam ederek iş ve aş bulmalarına vesile olmuş olacağız" dedi.

BATMAN MARKA KENT OLACAK
Program moderatör'ü Yüksel Çiftçi'nin "Bu kadar iş ve yatırımınız varken neden siyasete girme gereği duydunuz?" Sorusunu Fırat Tunç şöyle yanıtladı. Tunç "Batman lobisini güçlendirmek, Batman'ı marka bir şehir haline getirmek ve Batman'a daha ciddi ve büyük yatırımlara imza atmak, Batman Üniversitesine Tıp Fakültesi ve Hukuk Fakültesini kazandırmak, Organize Sanayi Bölgelerinin sayısını artırmak, Gençlerimize yeni iş imkanları sağlamak ve daha çok insanımıza istihdam sağlamak için siyasete girmeye karar verdim" dedi.
Radyo Yüksel'de yayınlanan ve yaklaşık 45 dakika süren Seçim Özel programı Batman halkı tarafından ilgi ve büyük bir coşku ile takip edildi. ( Faruk Çiftçi)

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 02PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 03İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 04“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 05BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 06ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
- 07BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
- 08İŞİTME ENGELLİ KADINLARA ÖNCÜ EĞİTİM
- 09Engelliler Spor Kulübü’nde 7. Olağan Kongresi yapıldı
- 10Batman Vakfı Ankara’da seçime gitti
- 11Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 12AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 13JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 14TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 15DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
Henüz Yorum yok