
YÜZLERCE ÜRÜNE EL KONULDU
PİYASAYA SÜRÜLMEK ÜZERE OLAN YÜZLERCE ÜRÜNE EL KONULDU
Batman Belediyesi, halkın sağlığını korumaya yönelik yapılan denetimlerde miadı dolan veya bozulmuş yüzlerce gıda malzemesine el koyarak ürünlerin kontrollü bir şekilde imhasını gerçekleştirdi.
Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, oluşturduğu özel ekiple Batman genelinde gerçekleştirdiği denetimlerini geceli ve gündüzlü sürdürüyor. 2021 yılının son altı ayında yapılan kapsamlı denetimlerde piyasaya sürülmek üzere olan son kullanım tarihi geçen yüzlerce ürüne el konuldu. Kent genelinde yapılan denetimlerde 2 tonun üzerinde beyaz peynirin imhasını gerçekleştiren ekipler, bu ürünleri satan işyeri sahipleri hakkında işlem başlattı.
İŞTE İMHA EDİLEN GIDALAR:
142 litre sıvı gıda (kola, ayran, meyve suyu, soğuk çay), 657 adet 0,50 litre paket su, 182 kilogram bisküvi, kek, 48 adet (24 kilogram) bebek maması, 27 kilogram baharat çeşitleri (pul biber, isot, karabiber), 190 kilogram yoğurt, 180 kilogram tavuk ve tavuk ciğeri, 98 kilogram sucuk, 137 adet plastik kutu (20 bin kilogram) beyaz peynir, 155 kilogram kaşar peyniri ve lor peynirine halk sağlığını tehdit edici ürün olduğu gerekçesiyle el konulup, imha edildi. Batman Belediyesi, sağlıksız koşullarda ve uzman veteriner kontrolü dışında kesimi yapılan ve insan sağlığını tehdit eden yaklaşık 300 kilogram kırmızı etin de imhasını sağladı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
- 02SASON BAL FESTİVALİNE GERİ SAYIM BAŞLADI
- 03VALİ CANALP, KARDEŞLİK MESCİDİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ
- 04BATMAN BELEDİYESİ’NDEN RÖGAR KAPAĞI AÇIKLAMASI
- 05AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06PARK VE BAHÇELERDE SONBAHAR MESAİSİ
- 07BARO’DAN CEZAEVİNDEKİ TELEFON SORUNUNA GİRİŞİM
- 08KIŞ SPOR OKULLARIYLA GENÇLER SPORLA BULUŞUYOR
- 09EKMEN “YAŞLILARIMIZ GEÇMİŞİMİZİN HAFIZASI, GELECEĞİMİZİN REHBERİDİR”
- 10TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 11GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 12ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 13DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 14İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 15ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
Henüz Yorum yok