
“Yarınlarımız çocuklarımızın elleriyle şekillenecektir”
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
BATSO Başkanı Abdulkadir Demir; “Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin 105. kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz” dedi. “23 Nisan 1920, şanlı tarihimizin dönüm noktalarından biridir. Aziz Milletimiz, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışıyla, bir kere daha, "Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım" diyerek bağımsızlık iradesini tüm dünyaya kararlı ve güçlü bir şekilde duyurmuştur.” diyen BATSO Başkanı Abdulkadir Demir sözlerini şöyle sürdürdü : “Aziz Milletimizin gönlünde umut, heyecan ve coşkuya dönüşen bu ses, bütün Anadolu’da yankılandı. Böylece Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu hazırlamıştır. 105 yıldır millet iradesinin tecellisi ve tezahürü olarak yankılanmaktadır. 23 Nisan, aynı zamanda çocuklara adanmış bir geleceğin de simgesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Bir milletin çocukları, o milletin geleceğidir' sözleriyle emanet ettiği yarınlarımız, çocuklarımızın gözlerinde ve yüreklerinde büyümektedir. İnanıyoruz ki, dünyanın dört bir yanında tüm çocukların coşkuyla katıldıkları 23 Nisan, daha adil, daha özgür ve daha huzurlu bir dünyanın kapısını er geç aralayacaktır. Hepimiz inanıyoruz ki; yarınlar işte bu inançla büyüyen nesillerin ellerinde şekillenecektir. Bizler de bu inançla, bütün dünya çocuklarının mutlu, adil ve müreffeh bir dünyada büyümesi için var gücümüzle çalışacağız.
Bu anlamlı gün vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, istikbalimiz uğruna mücadele veren tüm kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyor; milletimizin ve geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 02AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 03Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
- 04Önlü, ''Okullarımız Güvende Değil, Çocuklarımız Tehlikede!''
- 05Okul Önünde Silahlı Çatışma!
- 06İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 07Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 08Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
- 099 Ayda 13 Ton Atık Yağ Geri Dönüştürüldü
- 10Gençlik Spor Müdürlüğü 30 Kişilik Arama Kurtarma Ekibi Kuruyor
- 11Kaymakam İmrak, Pazarda Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
- 12Can Dostlarımız Güven İçinde
- 13KOZLUK DİVANI TOPLANTISI YAPILDI
- 14UMRE PARALARINI GAZZE'YE BAĞIŞLADILAR
- 15KOZLUK KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARETLERİ BAŞLADI
Henüz Yorum yok