VALİ ŞAHİN "PİK NOKTAMIZ HENÜZ OLUŞMADI"
VALİ ŞAHİN "PİK NOKTAMIZ HENÜZ OLUŞMADI"
Batman’da korona vakalarının 450’ye yaklaşmasıyla İl Hıfzıssıhha Kurulu yeni tedbirleri hayata geçirdi. İl Pandemi Kuruluna başkanlık yapan Vali Hulusi Şahin: “Vatandaşlarımız rehavete kapılmasın. Dün olduğu gibi bugün de sokaklar bizim için risktir. Bayramı zehir etmeyelim” dedi.
TEHLİKE HENÜZ GEÇMEDİ
Geçen hafta İl Pandemi ve İl Hıfzıssıhha Kurulu’na başkanlık yapan Vali Hulusi Şahin, artan korona vaka sayısına dikkat çekerek, yeni tedbirleri hayata geçirmek zorunda kaldıklarını söyledi. Batman’da korona vakalarında ciddi bir dalgalanmasının olduğunu belirten Vali Şahin: “Bayrama huzurlu girmek istiyorsak tedbirlere uymamız gerekiyor. Yoksa bayramda daha ağır tedbirler alabiliriz. Böyle devam ederse Hükümetimize diğer büyükşehirlerde olduğu gibi sokağa çıkma yasağına ilimizi de alma hususunda teklifte bulunabiliriz. Tedbirleri sıkı alırsak buna gerek kalmaz” dedi.
“REHAVETE KAPILAMAYALIM”
Vali Şahin, ‘evde kal’ çağrısını yenileyerek, şunları söyledi: “Çıkmamız gereken olağanüstü durumlarda da sosyal mesafeye uyarak mekanlarda, kalabalık ortamlarda bulunmaksızın ihtiyaçlarımızı gidererek eve dönmek bizim için çok daha önemli. Kalabalıkların oluşmasına hiçbir şekilde müsaade etmemeliyiz. Böyle giderse bayram bize zehir olur. Türkiye genelinde hastalığın gevşemeye başladığına yönelik süreç Batman’da rehavete neden olduğunu söyleyebiliriz. Bizim pik noktamız henüz oluşmadı. Vaka sayımız gün geçtikçe artıyor. Radikal kararlar almaya mecbur kalıyoruz.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 02BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 03VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 04GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ
- 05TÜZÜN, “ÜRETİM VE İSTİHDAM OLMADAN REFAH ARTMAZ”
- 06BESO’DAN %15 İNDİRİMLİ SAĞLIK PROTOKOLÜ
- 07BEŞİRİ'DE SU SEVİNCİ
- 08LARVA MÜCADELESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 09BASKİ’DEN YOĞUN ALTYAPI MESAİ
- 10AK PARTİ’YE GENEL MERKEZ ZİYARETİ
- 11EMEKLİLERE SOSYAL ALAN PROJESİNE TÜED'DEN DESTEK
- 12DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 13CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 1428 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 15Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı




Henüz Yorum yok