GAZETECİ DEMİR'İN MUTLU GÜNÜ
Gazeteci Demir’in mutlu günü
Gazeteci Veysi Demir, oğlu Muhammed Sıddık Demir’i evlendirdi.
Batman Basın Konseyi başkan yardımcısı Gazeteci-Yazar Veysi Demir, oğlu Muhammed Sıddık Demir’i Mehmet Şah Ataca’nın biricik kızı Halime ile evlendirdi.
Önceki gece Roza Düğün Salonu’nda yapılan düğün, Kur’an tilaveti ve duanın okunmasıyla başladı. Damadın babası Veysi Demir, amcası işadamı Şehmus Demir ve aile fertleri, düğüne katılan davetliler ile yakından ilgilendi.
Düğüne HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cens, Dr. Aydın Gök, il başkanı Davut Şahin, AK Parti il başkanı yardımcısı Burhanettin Ceylan, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ve meclis başkanı Ercan Ekinci, HÜDA PAR Merkez ilçe başkanı M. Şerif Durmaz, İTTİHADUL Ulema üyesi âlimler, Batman Basın Konseyi yönetimi, STK temsilcileri, gazeteciler ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Meclis çalışmaları nedeniyle Ankara’da bulunduğundan düğüne gelemeyan Milletvekili Ziver Özdemir’de mesaj gönderdi. Gece boyunca okunan ilahiler ve ezgiler eşliğinde halay çeken davetliler genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldular.
Veysi Demir yaptığı açıklamada, “Oğlumun düğününe iştirak edip bizleri şereflendiren tüm siyasi parti ve STK temsilcilerine, gazeteci arkadaşlarımız, akraba ve dostlarımıza, telefonla arayan ve mesaj gönderen ve gelmek isteyip te gelemeyen tüm dostlara teşekkür ediyorum. ALLAH (CC) dost ve kardeşlerimizin eksikliğini göstermesin.” Diye konuştu.
Batman Objektif Gazetesi olarak, genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyor, Demir ve Ataca ailelerini tebrik ediyoruz.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0123 NİSAN COKUYLA KUTLANDI
- 02500 BİN ÖĞRETMENE ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 03VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 04METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 0523 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 06TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 07ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”
- 08SOLİN CADDESİ’NE 100 TESPİH AĞACI DİKİLİYOR
- 09KARDELEN MAHALLESİ’NDE 23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
- 10“65 İlde, 25 ülkede sahadayız”
- 11BATMAN BAROSU'NDAN ''BARIŞ SÜRECİ'' PANELİ
- 12Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 13VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 14TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 15BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI




Henüz Yorum yok