
SERKAN RAMANLI RÜZGAR'I ARKASINA ALDI
RÜZGAR AİLESİNDEN SERKAN RAMANLI’YA DESTEK
İlimizin önde gelen ailelerinden Rüzgar ailesi 200 kişilik bir grupla Ak Parti Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı’ya destek ziyaretinde bulundu.

İlimizin köklü ailelerinden olan Rüzgar ailesi desteklerini göstermek için kitlesel olarak HÜDA PAR sözcüsü ve Ak Parti Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı’nın seçim lokaline yürüyerek kendisine destekte bulunduklarını açıkladı.
HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şehmus Tanrıkulu ve Batman AK Parti Milletvekili adayı Serkan Ramanlı Rüzgar ailesini seçim lokalinde karşıladı.
Rüzgar ailesinin desteklerine olan memnuniyeti dile getiren Serkan Ramanlı, “Ankara’dan Batman’a geldiğimiz ilk gün yaptığım konuşmada bizi karşılamaya gelenlere ilk söylediğim ‘Em ê hev ın’. Doğrusu bu hepimizin söylemi. Bizler o söyleme, kendimize gelmediğimiz, birbirimiz sevmedikçe, kol kola girmedikçe ve gönlümüzü birbirimize açmadığımız müddetçe muvaffak olamayız. Bizim zaferimiz birlikteliğimizle gelir.” ifadelerini kullandı.
“BATMANLILAR OLARAK BİZLER İMAN EHLİYİZ”
Konuşmalarının devamında Ramanlı, “Hepimiz bu hedefe odaklanmamız lazım ve ‘Em ê hev ın’ dememiz lazım. Bu söylem bize bir slogan oldu. Bütün meydanlarda her vesilede bunları tekrarlıyoruz. Birbirimizin kardeşiyiz, aynı vatanın evlatlarıyız. İlk günde söylediğim gibi çok parti, çok aşiret var. Yalnız Batmanlılar olarak bizler iman ehliyiz. Hepimiz aziziz, alnı açık ve asiliz. Bunu da göstermemiz lazım. Söylemlerimizle, hal hareketlerimizle bunun ispatlamamız gerekir. Allah betnano direct u kardeşlerimizden razı olsun. Kardeşliklerini ispatlamak için bu gece buraya kadar geldiler. Allah hepinizden razı olsun.” diye konuştu.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 02Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
- 039 Ayda 13 Ton Atık Yağ Geri Dönüştürüldü
- 04Gençlik Spor Müdürlüğü 30 Kişilik Arama Kurtarma Ekibi Kuruyor
- 05Kaymakam İmrak, Pazarda Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
- 06Can Dostlarımız Güven İçinde
- 07KOZLUK DİVANI TOPLANTISI YAPILDI
- 08UMRE PARALARINI GAZZE'YE BAĞIŞLADILAR
- 09KOZLUK KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARETLERİ BAŞLADI
- 10“ÖĞRETMENSİZ, KİTAPSIZ EĞİTİM OLMAZ”
- 11Güney Çevre Yolunda kapsamlı temizlik operasyonu
- 12HÜDA PAR GENÇLİK KOLLARI’NDA GÖREV DEĞİŞİMİ
- 13TARİHİ GÜZERGÂHLARDA YOL ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
- 14DEVA Partisi Batman’ın ulaşım ve sağlık sorunlarını gündeme taşıdı
- 15Belediye şoförlerine trafik eğitimi
Henüz Yorum yok