
ERDOĞAN EN "BÜYÜK İCATHANE BATMANIN!"
ERDOĞAN EN "BÜYÜK İCATHANE BATMANIN!"
TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan’ın katılımıyla Batman’da, Türkiye’nin en büyük “İcathane Laboratuvarı” açıldı.
Türkiye Gençlik Vakfı tarafından Batman Üniversitesi Merkez Kampüsündeki icathanenin resmi açılışı gerçekleşirken, bilimsel çalışmaların yapılacak alanın Türkiye’nin en büyük icathanesi olduğu belirtildi. İcathanenin açılışına katılan Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, Batman’da açılışı gerçekleştirilen icathanenin Türkiye’deki en büyük ve en kapsamlı icathane olduğunu söyledi.
“BÖYLE YERLER HAYALLERİN GERÇEĞE DÖNÜŞMESİ İÇİN ÇOK GÜZEL ARACI NOKTALAR”
Böyle bir projenin Batman’da yapılmasının kendisini çok sevindirdiğini belirten Erdoğan, “Buradaki gençlerimizin bugün teveccühünü görmek de çok güzel. Gençlerimizin hayalleri var. Gençlerimiz kendilerine çok farklı kariyer yolları çizmek için kafa yoruyorlar, istişarelerde bulunuyorlar; Hocalarına, büyüklerine soruyorlar. Takip ettikleri insanlardan fikir edinmeye çalışıyorlar. İşte böyle yerler o hayallerin gerçeğe dönüşmesi için çok güzel aracı noktalar. Adeta ateşleme tesisleri” dedi. İcathane açılışına; TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez, TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, Batman Valisi Ekrem Canalp, BATÜ Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve öğrenciler katıldı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 02PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 03İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 04“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 05BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 06ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
- 07BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
- 08İŞİTME ENGELLİ KADINLARA ÖNCÜ EĞİTİM
- 09Engelliler Spor Kulübü’nde 7. Olağan Kongresi yapıldı
- 10Batman Vakfı Ankara’da seçime gitti
- 11Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 12AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 13JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 14TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 15DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
Henüz Yorum yok