BATMAN’DA TATLININ ADRESİ DEĞİŞİYOR
BATMAN’DA TATLININ ADRESİ DEĞİŞİYOR
Açık mutfağı Batman’a getiren ve üç ayrı konsepti bünyesinde barındıran Quality Gusto açıldı.

Gaziantep tatlıları, künefe çeşitleri, katmer çeşitleri, cennet çamuru, Kerebiç, Adana bomba, kahvaltı, dünya kahveleri ve Batmanda bulunmayan birçok tatlı ile hizmete giren Quality Gusto ürünlerini tanıttığı lansman gecesinde Batman Basınını ağırladı. %100 doğal tatlıların göz önünde hazırlanmasından sunumuna kadar her şeyin şeffaf ve açık bir mutfakta hijyen kuralları dahilinde yapılması takdir görürken, ustalardan Nebil Cebe ve Şerif Yorulmaz’ın şovları oldukça ilgi gördü. Ayrıca dondurmada da adından söz ettirecek Quality Gusto 35 farklı lezzetle hizmete girdi.
İşletme sahiplerinden Handan Atay yaptığı açıklamada “Batmanda bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Önceliğimiz tabiki lezzet, kalite ve hijyen bundan dolayı açık mutfağı tercih ederek gelen misafirlerimizin birebir tatlı yapımına şahit olmasını sağladık. Bu sistemde birbirinden değerli iki ustamız bizlere eşlik ediyor; Kilis’ten gelen Katmer ustamız Şerif usta ve Midyattan gelen Nebil ustamızın maharetleri görülmeye, ortaya çıkardıkları lezzetler tatmaya değer. Bu gecede bizleri yanlız bırakmayan tüm basın mensubu dostlarımıza teşekkür ederim” diyerek sözü bir diğer işletme yöneticisi Hüseyin Aslan’a devretti.

Aslan yaptığı açıklamada “Batmanda olmayan birçok lezzeti artık burada bulabilirsiniz. Uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğümüz en üst lezzeti yakaladığımız tatlılarımızı, bugünden itibaren Batman’la buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tatlı haricinde bayramdan hemen sonra zengin ve yine bizde ilk olacak çeşitlerimizle kahvaltıda ve dünya kahvelerinde de son derece iddialıyız. Lansman gecemizi basın mensubu dostlarımızla geçirmekten son derece memnunuz resmi açılışımız Eylül’de yapılacak ancak o tarihe kadar biz yine hizmette olacağız. Ayrıca doğum günü, evlilik teklifi ve butik söz/nişan organizasyonları için de hizmet vermekteyiz.
Ayrıca bizlere her zaman destek olan Tirman Yönetim Kurulu başkanı Sayın M. Salih Tirman’a, Beşir Aslan’a, Özkan Atay’a ve tüm Batman basınına teşekkür ederiz” diyerek konuşmasını sonlandırdı. (Muzaffer Çiftçi)

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
- 02SASON BALINDA HEDEF BÜYÜME VE KALİTE
- 03İHH’DEN 61 ÜLKEYE UZANAN KURBAN ORGANİZASYONU
- 04İL BAŞKANI ÇETİN; “UYUM İÇİNDE HİZMET ÖNCELİĞİMİZ”
- 05BELEDİYEDEN YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 06“ÇİFTÇİ VE ESNAF ALARM VERİYOR”
- 07FİNANS EVİ BASKINI : 4 KİŞİ TUTUKLANDI
- 08YENİ YATIRIM VE PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ
- 09“ADALETİN İZİNİ SÜRECEĞİZ”
- 10TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 11KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 12“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 13ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 14BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 15İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI




Henüz Yorum yok