
“Dünya Müslüman Gençlik Haftası” etkinlikleri ödül töreniyle son buldu
Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından 5-13 Mayıs “Dünya Müslüman Gençlik Haftası” kapsamında düzenlenen etkinlikler, yapılan ödül töreniyle son buldu.
Dernek, gençlik haftası etkinlikleri kapmasında 5-13 Mayıs tarihleri arasından sabah namazı buluşması, futbol maçları, bilgi yarışmaları, ses yarışmaları, gençlik koşusu, ‘İlahi Şöleni’ adıyla bir konser, tiyatro gösterimi ve ödül töreni etkinlikleri yapıldı.
Ödül töreni, hafta boyunca yapılan etkinliklerin slayt gösterimiyle başladı. Ardından Ğureba Tiyatro Kulübü tarafından “Mevti Sağir (Küçük Ölüm)” isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Tiyatro oyunundan sonra hafta boyunca yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.
Yapılan ödül töreninin ardından Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurul Üyesi İsmail Ergin, Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü olarak 5-13 Mayıs arası “Dünya Müslüman Gençlik Haftası” münasebetiyle birçok etkinliklerinin olduğunu belirterek, “Hafta boyunca spor turnuvaları, ses yarışmaları, bilgi yarışmaları gibi birçok etkinlik yaptık. Tertiplediğimiz etkinliklerde birinci olan kardeşlerimize ödül töreninde hediyelerini takdim ettik. Programa katılım gösterenlere de kura sonucu birçok hediyeler verdik. Haftanın son etkinliğinde, gençlerimiz için bir tiyatro gösterimi hazırladık. Programlarımıza katılım gösteren bütün kardeşlerimizi tebrik ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 02BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
- 03UYUŞTURUCU SEVKİYATINA BÜYÜK DARBE
- 04BAYINDIR’DA KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLDÜ
- 05BAŞKAN YILMAZ’DAN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK ÇAĞRISI
- 06RUNKARA’DA PETROLSPOR RÜZGARI ESTİ
- 07ALTYAPI ÇALIŞMALARININ TAMAMLANDIĞI ALANLARDA YOĞUN MESAİ
- 08PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 09SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 10BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 11VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 12“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 13Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 14BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 15İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
Henüz Yorum yok