
Genç iş adamlarından örnek davranış
Geçtiğimiz gün Hacı Talat Camii, Hayber Camii ve Hüseyniye Kız Kur 'an Kursundaki öğrencileri ziyaret edip ikramda bulunan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genç MÜSİAD Batman Şubesi yönetim kurulu üyeleri, her hafta düzenli olarak öğrencilere ziyarette bulunmaya devam ediyor.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Genç MÜSİAD Batman Şube Başkanı Abdulkadir Şeker, öğrencileri bir sonraki dönem için tekrar teşvik etmek ve yeni öğrencilerin Kur’an kurslarına katılımının sağlanması için “Bu Yaz Camideyim” projesiyle öğrencilerin tatlı bir rekabet içerisine gireceklerini söyledi.
Camilerde Kur’an dersi gören öğrenciler arasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verileceğini aktaran Şeker, “Bu Yaz Camideyim projesi ile genç kardeşlerimizi camilerimizde Kur’an dersi almaya teşvik etmeye çalışıyoruz. Geçen sene bir camide 150 öğrenci kardeşimizle gerçekleştirdiğimiz projemizi bu sene 3 camide 500’e yakın öğrenci kardeşimizle yapıyoruz. Tatlı bir rekabet ve teşvik için geçen sene olduğu gibi bu sene de öğrencilerimiz arasında dereceye girenlere ödüllerimiz olacaktır. Geçtiğimiz gün yönetim kurulu üyelerimizle birlikte öğrenci kardeşlerimizi ziyaret edip ikramlarda bulunduk. İnşallah kurs süresinde her hafta öğrenci kardeşlerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz. Projemizi 2 senedir gerçekleştiriyoruz ve Rabbim kısmet ederse bundan sonra da gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 02Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 03Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
- 049 Ayda 13 Ton Atık Yağ Geri Dönüştürüldü
- 05Gençlik Spor Müdürlüğü 30 Kişilik Arama Kurtarma Ekibi Kuruyor
- 06Kaymakam İmrak, Pazarda Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
- 07Can Dostlarımız Güven İçinde
- 08KOZLUK DİVANI TOPLANTISI YAPILDI
- 09UMRE PARALARINI GAZZE'YE BAĞIŞLADILAR
- 10KOZLUK KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARETLERİ BAŞLADI
- 11“ÖĞRETMENSİZ, KİTAPSIZ EĞİTİM OLMAZ”
- 12Güney Çevre Yolunda kapsamlı temizlik operasyonu
- 13HÜDA PAR GENÇLİK KOLLARI’NDA GÖREV DEĞİŞİMİ
- 14TARİHİ GÜZERGÂHLARDA YOL ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
- 15DEVA Partisi Batman’ın ulaşım ve sağlık sorunlarını gündeme taşıdı
Henüz Yorum yok