
Kadınlar Gününde Kadınlar İş İstedi
8 Mart Kadınlar Gününde,kadınlar Güneştekin'den iş istedi
AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Murat Güneştekin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 19 Mayıs mahallesindeki kadınlarla bir araya geldi.
Seçim çalışmalarının mottosunun “Batman'da ulaşmadığımız tek bir vatandaş, tek bir kurum bile kalmayacak" sözü ile niteleyen Güneştekin, “Batman’ın her köşesine, her mahallesine gidiyoruz, halkımızın sorunlarını dinleyip sizler için planladığımız projeleri anlatıyoruz ve büyük bir heyecanla bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Mahalle mahalle, kapı kapı herkesi ziyaret etmeye devam edeceğiz” dedi.
Kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Murat Güneştekin kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladıktan sonra Batman’ı Şaha Kaldıracak Dev Projeler’inden bahsetti. “Farklı alanlara hizmet verecek toplam 42 farklı projemizin hepsi aslında kadın odaklı” diyen Murat Güneştekin şöyle devam etti: “Örneğin çocuklara, yaşlılara, engellilere, esnaflara, kentsel dönüşüme, çevre ve park düzenlemelerine yönelik bir çok projemiz var ama bunlar aslında kadınlarımızın da hayatını kolaylaştırmayı amaç edindiğimiz projeler. Tabi ki sadece kadın amaçlı projelerimiz de var ama aslında 42 projenin tümü bir şekilde kadına dokunuyor ve onların refahlarını yükseltecek projeler.”
Etkinlik sonunda Murat Güneştekin tüm kadınlara tek tek hediyeler dağıttı. Bu sırada tüm kadınların Güneştekin’den tek talebi ise eşleri, aileleri, çocukları ve kendileri için iş imkanı oldu. Güneştekin ise kadınların bu talebine “Biz sizlere ve ailelerinize iş imkanı yaratabilmek için bu yola baş koyduk. Merak etmeyin 31 Mart’tan sonra mutlu, güzel ve iş imkanlarının çok olduğu bir Batman’a uyanacaksınız” diyerek cevap verdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01GERCÜŞ’TE FESTİVAL RÜZGÂRI ESTİ
- 02Karaköy - Şaap Vadisi antik yolu asfalt çalışmaları tamamlandı
- 03BATMAN BELEDİYESİNDEN ERKEN TEŞHİS SEFERBERLİĞİ
- 04ÖĞRENCİLER PETROL FIRIN ÜRETİM TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ
- 05Batman Sivil Toplum Kuruluşlarından Gazze için ortak açıklama
- 06EKMEN, “DEVLET, ÇİFTÇİNİN İŞÇİLİK YÜKÜNÜ PAYLAŞMALI”
- 07KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKINDALIK ÇALIŞMASI
- 08Belediyede fidan dikim mevsimi başladı
- 09“Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı” toplantısı yapıldı
- 10DÜNYA HASTANESİ’NDE SEREBRAL PALSİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ
- 111.399 KG SERA GAZI SALINIMI ÖNLENDİ
- 12Batman Müftülüğü'nden engellilere destek
- 13HOLLANDALI SÜRYANİ HEYETİ MOR KURYAKOS’U GEZDİ
- 14“İKTİDAR GAZZE KONUSUNDA SAMİMİ DEĞİL”
- 15TPAO BATMAN PETROLSPOR ATLETİZM SEÇMELERİNE İLGİ
Henüz Yorum yok