
BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ HULUSİ ŞAHİN’İN 10 MAYIS ANNELER GÜNÜ MESAJI
BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ HULUSİ ŞAHİN’İN 10 MAYIS ANNELER GÜNÜ MESAJI
Batman Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin 10 Mayıs annelerGünü münasebetiyle yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.
"Anneler; fedakârlığın, şefkat ve merhametin dünyadaki yansımasıdır. Çocuklarının mutluluğu ve geleceği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan anneler karşılıksız sevginin sembolüdür. Annemizin sesiyle gecemiz gündüz olur, kışımız bahar olur, şefkatiyle acılarımız hafifler, kederlerimiz dağılır, hüznümüz sevince döner.
Bizim inancımıza göre, annelik dünyanın en yüce, en kutsal görevlerinden biri, anneler ise iyiliği en çok hak eden varlıklardır. Sevgili Peygamberimiz, “Cennet, annelerin ayaklarının altındadır” diyerek, annelik makamının ne kadar kutsal olduğunu ifade etmiştir.
Evlatlarını vatan için şehit veren, evde engelli çocuğuna bakan, bakıma muhtaç yakınlarına kol kanat geren de yine annelerimizdir. Onlar bizleri yetiştirip vatana, millete hayırlı birer evlat olmamız için emek verdiler. Bizler de annelerimizden aldığımız bu mirasla çocuklarımızı geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz. Bizim için annelerin mutluluğu, annelerin huzuru, annelerin yüzlerinin gülmesi her şeyin üzerindedir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Anneler Günü vesilesiyle, toplumu şekillendirmede büyük rolü olan annelerimizi en içten duygularımla selamlıyor, genç, yaşlı bütün annelerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
- 02SASON BAL FESTİVALİNE GERİ SAYIM BAŞLADI
- 03VALİ CANALP, KARDEŞLİK MESCİDİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ
- 04BATMAN BELEDİYESİ’NDEN RÖGAR KAPAĞI AÇIKLAMASI
- 05AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06PARK VE BAHÇELERDE SONBAHAR MESAİSİ
- 07BARO’DAN CEZAEVİNDEKİ TELEFON SORUNUNA GİRİŞİM
- 08KIŞ SPOR OKULLARIYLA GENÇLER SPORLA BULUŞUYOR
- 09EKMEN “YAŞLILARIMIZ GEÇMİŞİMİZİN HAFIZASI, GELECEĞİMİZİN REHBERİDİR”
- 10TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 11GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 12ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 13DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 14İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 15ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
Henüz Yorum yok