
ŞAHİN "Dünyada anne sevgisinden daha güçlü hiçbir şey yoktur"
Ebru ŞAHİN "Dünyada anne sevgisinden daha güçlü hiçbir şey yoktur"
İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca hazırlanan ‘En iyi narkotik polisi anne’ projesine Batman’da da start verildi.
Birçok kesimden kadınların katıldığı toplantıda konuşan Vali eşi Ebru Şahin: “Bitmeyen sevgimiz ve sabrımızla yavrularımızı bu illetten kurtarabiliriz. Dünyada anne sevgisinden daha güçlü hiçbir şey yoktur” dedi.
PROJE BATMAN'DA TANITILDI
Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleştirilen Programa, Batman Valisi Hulusi Şahin'in eşi Ebru Şahin, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç'ın eşi Emine Kıraç, İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak'ın eşi Şermin Çakmak, Garnizon Komutanı Hava Albay İhsan Kaplan'ın eşi Arzu Kaplan, Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş'un eşi Ayla Durmuş, diğer bazı protokol üyelerinin eşleri ve anneler katıldı. Burada konuşan Vali Hulusi Şahin'in eşi Ebru Şahin, “Uyuşturucu madde bağımlılığı tüm dünyada ve ülkemizde artarak devam eden bir sorundur. Sokaklarda madde bağımlılığından hayatını kaybeden gençlerin sayısının sürekli artması, uyuşturucu madde yüzünden dağılan ailelerin basına yansıyan görüntüleri sorunun ne denli büyük olduğunu göstermektedir. İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu’nun başlatmış olduğu ‘En İyi Narkotik Polisi Annedir’ projesi bunun en güzel örneklerindendir. Önemli olan nerede nasıl hareket edeceğimizi bilmektir. Bu hususta bizimle işbirliği içinde olan kurumlarımızla hal edemeyeceğimiz bir sorun kalmayacaktır. İşte biz anneler tükenmeyen sevgimiz, sabrımız ve sağduyumuzla yavrularımızı bu illetten koruyabiliriz” dedi.
MAYA, UYUŞTURUCUYU BULDU
Daha sonra Polis memuru Ayşegül Yılmaz tarafından ' En İyi Narkotik Polisi Anne' sunumu gerçekleştirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü nün kadrolu Narkotik polis köpeği Maya, sahneye yerleştirilen kutulardan birinde olan esrar maddesini kolayca buldu. Başka bir kutuya bırakıldı, yine buldu.(Haber Merkezi)
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 02JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 03TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 04DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 052 KİLO 706 GRAM KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
- 06BÖLGE BAROLARINDAN TFF'YE KINAMA
- 07MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 08AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 09Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
- 10Önlü, ''Okullarımız Güvende Değil, Çocuklarımız Tehlikede!''
- 11Okul Önünde Silahlı Çatışma!
- 12İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 13Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 14Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
- 159 Ayda 13 Ton Atık Yağ Geri Dönüştürüldü
Henüz Yorum yok