TEKNOKENT’TE SONA DOĞRU
TEKNOKENT’TE SONA DOĞRU
Vali Hulusi Şahin, Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü bitişiğinde yapımı devam eden Batman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (TEKNOKENT) hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.
36 OFİS VE 6 LABORATUAR BULUNUYOR
.jpg)
Yapımı tamamlanma aşamasında bulunan binada incelemelerde bulunan Vali Hulusi Şahin, yürütülen çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi aldı. Beş bin metre kare kapalı alan olmak üzere yaklaşık 37 dönüm üzerine kurulan TEKNOKENT binasında yönetim katı dışında 36 ofis, 6 laboratuar ve 3 atölye bulunacak. TEKNOKENT hizmet binası hakkında açıklamalarda bulunan Vali Şahin, “TEKNOKENT hizmet binamızın artık ince işçiliği yapılıyor. Yüzde 95 seviyesine gelmiş durumda. Nisan ayı sonu itibarı ile bitirip, yatırımcımızla buluşturmayı hedefliyoruz. Batman için çok önemli bir hizmet. Özellikle burada yapacağımız kuluçka merkezi gibi yapılarla teknoloji yoğun şirketlerimizin hizmet vermesine uygun bir zemin oluşturacağız. Böylece Batman’da üniversite ile entegre bir şekilde dijital ve teknoloji yoğun şirketlerimizin hepsinin barınabileceği, hizmet verebileceği ve şehrimize katkı sağlayabileceği bir mekan üretmiş olduk” diye konuştu.
3 FİRMANIN DEĞERLENDİRMESİ TAMAMLANDI
Proje başvurularına ilişkin açıklamalarda bulunan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ise iki firmanın hakem değerlendirme sonuçlarının tamamlandığını, üç firmanın değerlendirme sürecinin devam ettiğini, 15 firmanın da hizmet binasının tamamlanmasıyla birlikte başvurularının alınacağını ifade etti.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek
- 02İŞ DÜNYASI İLE GÜÇ BİRLİĞİ
- 03BATMAN PETROL GAZETESİ 23 YAŞINDA
- 04NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NE ZİYARET
- 05İL BAŞKANI ÇETİN “BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA SAHADAYIZ”
- 06VALİ CANALP, SASON’DA VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
- 07GERGERLİ, BAŞKAN DEMİR’İ ZİYARET ETTİ
- 08SASON’DA ‘YAŞAYAN KÜTÜPHANE’ HİZMETE AÇILDI
- 09BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI
- 10İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KADINLARA ANLAMLI ZİYARET
- 1127 YILLIK FİRAR JASAT TAKİBİYLE SONA ERDİ
- 12AMATEM’İN ÇİVİ ÇAKMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 13“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”
- 14BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN 400 KİŞİLİK İFTAR PROGRAMI
- 15Batman’da Doğayla Buluşan Gönüllü Topluluk: BATMAN Hiking Club




Henüz Yorum yok