
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu Batman’da
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Batmanda yapımı devam eden yol ve tünel çalışmalarını yerinde inceleyip, yetkililerden bilgi aldı
Vali Hulusi Şahin, Ak Parti Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Akif Gür ve kalabalık heyetin karşıladığı Bakan Karaismailoğlu, Batman’da bir dizi temaslarda bulundu.
Bakan İsmailoğlu’nun açıklamaları şöyle; “Bugün Batman’dayız, şuan bulunduğumuz yer binlerce tarihi pek çok uygarlıkların merkezi olan Hasankeyf’teyiz. Hasankeyf’te hummalı bir çalışma var. Bakanlığımız olarak buradaki denetim ve incelemeleri yapmak için buradayız. Arkamızda Ilısu barajı var. Ilısu barajının yükselmesiyle meydana gelen ulaşım hizmetleri karşılamak üzere ulaşım projelerini inceliyoruz. Üzerinde bulunduğumuz köprü Hasankeyf’in ikinci köprüsü, burası 1001 metre uzunluğunda gerisinde Hasankeyf 1 köprüsü var, oda 465 metre uzunluğunda. Devamında tüneller var. Bu yol Batman, Hasankeyf, Gercüş, Midyat’ı bir birine bağlayıp Habur’a ulaşan önemli ulaşım aksı burada yapılan sıcak asfalt çalışmasını yerinde izliyoruz. Yine Batman genelinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak gerekli inceleme ve denetimlerini yapıyoruz. Biran önce devam eden projelerimizin bitmesi için her türlü gayreti göstereceğiz. Bundan sonra ilgililerle beraber Batman için yapılacak yatırımların takibini yapacağız. Arkadaşlar biliyorsunuz ulaşım projeleri yaptığımız yollar köprüler, geçtikleri yerlere hayat ve can veriyor. Oradaki hayatı istihdamı ve yaşamı arttırıyor. O yüzden Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının yaptığı projeler çok önemlidir. Ülkemize vizyon getiriyor, vizyon gösteriyor. Ülkenin her bir noktasında hummalı bir çalışmamız var. Ülkemizin her noktası ayrı bir güzellik, inşallah bu projeler bittiğinde Batmanlı milletini ve ülkesini seven vatandaşlarımız vizyonları artacak, hayatları değişecek, yaşam kaliteleri artacak. Bakanlık olarak bütün çabamız bu, yine bu projelerde çalışan işçisinden mühendisine kadar bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonrada daha güzel projelerle yaşam kalitesini arttıran projelerle sizlerle birlikte olacağız.”

.jpeg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 02GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 03ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 04DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 05İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 06ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
- 07Minik Yüreklerden Gazze’ye Merhamet Köprüsü
- 08Batman’ın En Büyük Dijital Baskı Atölyesi Hizmete Açıldı
- 09MEZARLIKLARA MEVSİMSEL BAKIM
- 10İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 11PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 12İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 13“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 14BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 15ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
Henüz Yorum yok