YAPICIOĞLU "DÜRÜST SİYASET, GERÇEK ADALET"
HUDA PAR L BAŞKANI DAVIT ŞAHİN YENİDEN BAŞKAN
Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı’nın katılımıyla, HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı 4’üncü olağan kongresi gerçekleştirildi.

Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde yoğun katılımla gerçekleşen ve tek listeyle girilen seçimde HÜDA PAR İl Bakanlığına mevcut başkan Davut Şahin seçilerek güven tazeledi.
.jpg)
Kongreye Genel Başkan Yapıcıoğlu ve Milletvekili Ramanlı'nın yanı sıra, Genel Başkan Yardımcıları, HÜDA PAR Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri, AK Parti İl Başkan Vekili Burhanettin Ceylan ve İl Başkan Yardımcıları, Memur-Sen İl Başkanı Şehmuz Önlü, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Sıddık Çiftçi, bölge alimleri ve çok sayıda partili katıldı.
"DÜRÜST SİYASET GERÇEK ADALET"

Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu, "2012 yılının Aralık ayında partimizin kuruluş dilekçesini vermiştik. Yine bir Aralık ayındayız. Üzerinden 11 yıl geçmiş. Yola çıkarken, 'Dürüst siyaset, gerçek adalet' dedik. Sonra 'Önce insan, öncelik adalet' dedik. İnsan merkezli ve adaleti gerçekleştirme hedefli bir siyaset benimsedik. İnsan merkezli bir siyaset, insan odaklı siyasi ve sosyal politikalar, insan merkezli iktisat ve adalet eksenli dış politika dedik. Bu nedenle biz de siyasetimizin merkezine insanı aldık. Zira biz partimizi kurduğumuzda gördük ki, insanlık aslında bir kriz yaşıyor. Uluslararası sistem bir kriz yaşıyor. Dünya bir medeniyet krizinin içerisinde debelenip duruyor. İnsan, insanlıktan çıkınca her şey alt-üst olur. İnsan, yaradılış gayesini unutunca her şey yer değiştiriyor. İnsanlardan bazıları gücü eline geçirince ilahlık tasladı ve diğer insanlara zulüm etmeyi, onları katletmeyi, onları doğramayı, hatta günahsız bebekleri bile öldürmeyi, kendisinde bir hak olarak görebildi ve çıkıp bunu açıkça savunabildi. Yola çıktığımız günden beri söylüyoruz ki, adalet, her şeyi yerli yerine koymaktır. İnsan ancak yaradılış gayesine uygun davranır, özüne, fıtratına dönerse kurtulabilir" diye konuştu.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 02KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 03“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 05BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 06İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI
- 07BASKİ EKİPLERİNDEN YOĞUN ALTYAPI MESAİSİ
- 08DEM HEYETİNDEN HASTANE ZİYARETİ
- 0923 NİSAN COKUYLA KUTLANDI
- 10500 BİN ÖĞRETMENE ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 11VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 12METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 1323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 14TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 15ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”




Henüz Yorum yok