17 YILDAN SONRA BEKLENEN MUTLULUK
17 YILDAN SONRA BEKLENEN MUTLULUK; ANNELİĞE İLK ADIM
Gerçekleştirdiği başarılı cerrahi ve medikal tedavilerle adından sıklıkla söz ettiren Özel Batman Yaşam Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Yasemin Afşin, etkili tedavi ve takip ile 17 yıl aradan sonra anne özlemi yaşayan hastasına mutluluğu yaşattı.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Yasemin Afşin “Hastamız çocuk istemi nedeniyle tarafıma başvurdu. Daha önce çocuk sahibi olmak için tüp bebek girişimleri dahil olmak üzere birçok tedavi sürecinden geçmiş olan hastamıza gerçekleştirdiğimiz modern cerrahi uygulamalar ile hastamızın gebe kalmasını sağladık.
17 yıllık evlilik, çocuk sahibi olmak için onca verilmiş çaba, bu süreçte yaşanan hayal kırıklıkları, üzüntü ve bu durumun yaşattığı psikolojik yıpranmışlıklar sonucunda gerçekleştirdiğimiz başarılı tedavi ile hastamızın anne özlemini sona erdirmek hem benim için hem de hastamız için büyük bir mutluluk oldu. Hastamızın sevincine ortak olarak bu mutluluğa vesile olduğum için gururluyum. Sağlıklı bir gebelik süreci için hastamızı takibe aldık.
Şu noktayı da belirtmeden geçmek istemiyorum. Yıllarca çocuk sahibi olma özlemi ile tedaviler görmüş; fakat çocuk sahibi olamamış anne adaylarımızın umutlarının kırılmaması gerektiğini doğru tedavi yaklaşımları ile bu sorunların aşıldığını ve nice anne adaylarımıza bu mutluluğu yaşattığımızı belirtmek istiyorum” diye konuştu.
Anne özlemi yaşayan hastaya gerçekleştirdiği etkili tedavi ile mutluluğu Op. Dr. Yasemin Afşin’e minnettar olduğunu belirten hasta, bunun tarifi imkânsız bir mutluluk olduğunu belirterek, bu süreçte çocuk özlemi yaşayan anne adaylarının vazgeçmemesi gerektiğini belirtti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KARİYER GÜNLERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
- 02ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 03“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 04CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 05BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 06BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 07İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 08BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ
- 09VALİ CANALP, KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
- 10Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kaya’dan sezon sonu değerlendirmesi
- 11ADLİYE ÖNÜNDE ''ADALET'' ÇAĞRISI''
- 12“KÖYLERİMİZİN HER İHTİYACI BİZİM SORUMLULUĞUMUZDUR”
- 13PETROLCITY AVM’DEN 2 OTOMOBİL KAMPANYASI BAŞLADI
- 14SAADET’TEN EĞİTİM HAMLESİ
- 15BATMAN CEZAEVİ’NDEKİ ŞÜPHELİ ÖLÜMLER MECLİS GÜNDEMİNDE




Henüz Yorum yok