Dinç'i Binlerce Kişi Uğurladı
Ahmet Dinç'in Cenazesine binlerce kişi katıldı
Kamerun’dan uçakla önce cenazesi İstanbul’a getirilen Ahmet Dinç yapılan işlemlerin ardından Özel Uçakla Batman’a getirildi.
Özel Uçakla cenazesi Batman’a getirilen Ahmet Dinç’in cenazesini kalabalık bir topluluk karşıladı. Yüzlerce araç tarafından karşılanan Dinç’in cenazesi önce kurucusu olduğu Özel Batman Yaşam hastanesine getirildi. Son yolculuğu öncesinde Özel Batman Yaşam Hastanesinden uğurlanan Dinç’in Cenaze namazına Batman Valisi Ahmet Deniz, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Rektör Prof. Aydın Durmuş, Akparti İl Başkanı Murat Güneştekin Başkent Ankara ve İstanbul’dan çok sayıda bürokrat, Sağlık Bakanlığı bürokratları, Genel müdürler, herkesimden çok sayıda insanın katıldığı görüldü.
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Burada cenaze namazı büyük bir kalabalık tarafından kılınan Ahmet Dinç yapılan dualarla İpragaz Mezarlığında defnedildi. Yoğun yağmur yağışına rağmen binlerce kişi mezardan ayrılmayarak define eşlik ettiler. Yoğun araç trafiğinin yaşandığı Medrese ve mezarlıkta trafik ekiplerince önlem alındı. Dinç’in taziyesi için Salon Diva’da taziyeler kabul edilecek. Bayanlar için taziye yeri olarak Bayındırlık Mahallesinde bulunan Feqiya Tayran taziye evinde taziyeler kabul edilecek.
VEFATI NEDENİYLE KONSER ERTELENDİ
Batman İl Kültür ve Turizm müdürlüğü tarafından 3 Ocak 2018 günü düzenlenmesi planlanan “Yeni Yıla Merhaba” konseri, Batman’ın hayırsever iş adamlarından Ahmet Dinç’in vefatı nedeniyle ertelendi. Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, “03 Ocak 2018 tarihinde saat 19:30 da düzenlenecek olan Türk Sanat Müziği Korosu ”Yeni Yıla Merhaba” Konseri Batmanımızın yetiştirdiği hayırsever iş adamlarından Mümtaz şahsiyet Ahmet Dinç’in vefatı dolayısıyla İleri bir tarihe ertelenmiştir.” denildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 02ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 03BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 04Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 05OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 07M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 08AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 09CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 102 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 11Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu
- 12İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 13BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 14VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 15GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ




Henüz Yorum yok