
DEDAŞ’tan Batman’daki kesintilere ilişkin açıklama
Dicle Elektrik Dağıtım Batman İl Müdürlüğü, Cumhuriyet Meydanı ve çevresinde yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin açıklama yaptı.
Dicle Elektrik Batman İl Müdürü Yusuf Açar, elektrik kesintilerinin vizyon proje kapsamında yüklenici firma tarafından, çalışmalar sırasında elektrik hatlarına zarar verilmesinden kaynaklandığını açıkladı.
Proje çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı ve civarında çalışma yapan müteahhitlerin defalarca uyarıldığını ifade eden Açar, buna rağmen elektrik hatlarının sık sık zarar gördüğünü söyledi.
Bu durumun vatandaşlar ve esnaf kadar kendilerini de mağdur ettiğini kaydeden Açar, “Uyarılarımıza aldırış edilmeden yapılan kazı çalışmaları nedeniyle son zamanlarda sık sık bu tür sorunlarla karşılaşıyoruz. Batman’da vizyon proje başladığından bu yana birkaç kez hatlarımız zarar gördü. Belediye ile koordineli çalışmamıza rağmen projeyi uygulayan müteahhitler ile bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Uyarılarımıza uyulmadığı için birkaç yerde hatlarımız koptu ve bu yüzden kesintiler yaşandı. Esnaf ve diğer müşterilerimizin mağdur olmaması için hemen müdahale ediyoruz. Ancak yeraltı kablolarının onarımı bazen uzun sürebiliyor. Bu tür olumsuzlukların tekrar etmemesi için kazı yapan yüklenicilerin mutlaka bizimle koordineli çalışması gerekmektedir.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Milletvekili Nasıroğlu, “Batman büyükşehir olma yolunda ilerliyor”
- 02BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK İÇİN BULUŞTULAR
- 03Başkan Kaplan, “Sosyal konut projesinde esnafa pozitif ayrımcılık yapılmalı”
- 04İNOVATİF BÜFE VE TEMİZ TUVALET PROJESİ YAYGINLAŞIYOR
- 05MÜSİAD BATMAN’DAN DOST MECLİSİ TOPLANTISI
- 06YENİ NESİL OTOBÜS DURAKLARININ KURULUMU BAŞLADI
- 07DİCLE NEHRİ’NDE KAÇAK AVCILIĞA GEÇİT YOK
- 08BATMAN’DA “SUMUD’A SELAM, İSRAİL’E LANET” MİTİNGİ
- 09BİR ÇAĞRI, BİR SAHAYA DÖNÜŞTÜ
- 10ÖZEL İDARE PERSONELİNE 89 BİN TL PROMOSYON MÜJDESİ
- 11“İMZAM VAR” KAMPANYASI BATMAN’DA BAŞLADI
- 12BATMAN’IN SUYU TEHLİKEDE !
- 13HASANKEYF’TE SU, DOĞA SPORLARI VE TURİZM FESTİVALİ COŞKUSU
- 14EMLAK KATILIMDAN ESNAFA DESTEK
- 15YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok