
İL ÖZEL İDARESİ’NİN 2025 YILI BÜTÇESİNİ ONAYLADI
Batman İl Özel İdaresi, 2025 yılı bütçesini 1 milyar 100 milyon TL olarak onayladı.
Altyapı, eğitim, sağlık, çevre ve diğer kritik alanlarda önemli yatırımları hayata geçirmeyi hedefleyen bu bütçe, il genelindeki stratejik projelere kaynak sağlayarak Batman’ın sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.
2025 yılı bütçesi, mevcut ihtiyaçların karşılanmasının yanı sıra uzun vadeli hedeflere odaklanarak Batman’ın sosyal ve ekonomik potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı hedefleniyor. İl genelinde yürütülecek projelerle, yerel yönetim ve vatandaşlar arasında dayanışmayı güçlendirmek ve ilin yaşam kalitesini artırmak öncelikli hedefler arasında yer alıyor.
Batman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, bütçe çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada “İl Özel İdaresi olarak, ilimizin kalkınması ve vatandaşlarımıza daha nitelikli hizmet sunulması için kaynaklarımızı etkin bir şekilde kullanmayı sürdürüyoruz. Bakanlıklar düzeyinde sağlanan ek kaynaklar konusunda desteklerini esirgemeyen Batman Valisi Sayın Ekrem Canalp’e ve AK Parti Batman Milletvekili Sayın Ferhat Nasıroğlu’na teşekkür ediyorum. Ayrıca, bütçe çalışmalarına katkıda bulunan İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Gülcemal Erdinç ve tüm İl Genel Meclis Üyelerine şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
2025 yılı bütçesi kapsamında hayata geçirilecek projeler, il genelinde sosyal refahı artırmayı ve ekonomik gelişimi hızlandırmayı hedefliyor. Batman İl Özel İdaresi, bu bütçeyle stratejik hedeflerine kararlılıkla ilerlerken, Batman halkının beklentilerine uygun hizmetler sunmaya devam edileceği belirtildi.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 02AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 03JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 04TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 05DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 062 KİLO 706 GRAM KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
- 07BÖLGE BAROLARINDAN TFF'YE KINAMA
- 08MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 09AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 10Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
- 11Önlü, ''Okullarımız Güvende Değil, Çocuklarımız Tehlikede!''
- 12Okul Önünde Silahlı Çatışma!
- 13İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 14Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 15Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
Henüz Yorum yok