
KAÇAK ORANI YÜZDE 6'YA DÜŞÜRÜLDÜ
Dicle Elektrik, Siirt’e özelleşme döneminden bu yana yaptığı 1,5 milyar TL’ye yaklaşan yatırımlarıyla kayıp kaçak oranlarını ve kesinti sürelerini Türkiye ortalamasının altına indirmeyi başardı.
2016 yılında Siirt şehir merkezinde yüzde 28 seviyelerinde olan kayıp kaçak oranı, 2024 yılında yüzde 6’ya kadar düşürüldü. Siirt’e yaptıkları yatırımlardan memnuniyet verici sonuçlar elde ettiklerini ifade eden Dicle Elektrik Genel Müdürü Yaşar Arvas, “2013 yılından günümüze kadar yürüttüğümüz yoğun altyapı çalışmalarıyla kayıp kaçak oranlarını düşürürken kesinti sürelerini de bununla doğru orantılı olarak azaltmayı başardık” dedi. Arvas, bundan sonraki hedeflerinin, şehir merkezindeki başarılarını kırsal tarım alanlarına taşımak olduğunu açıklayarak, “Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde 6 ilde elektrik dağıtım hizmeti veren Dicle Elektrik, Siirt’te enerji arz güvenliğini sağlamak için sürdürdüğü altyapı iyileştirme çalışmalarıyla önemli kazanımlar elde etti.
2013 yılında tamamlanan özelleşme sürecinin ardından yaptığı teknoloji ve altyapı yatırımları ile Siirt’teki kayıp kaçak oranlarını ve kesinti sürelerini Türkiye ortalamasının altına indirmeyi başaran şirket, çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
- 02BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
- 03İŞİTME ENGELLİ KADINLARA ÖNCÜ EĞİTİM
- 04Engelliler Spor Kulübü’nde 7. Olağan Kongresi yapıldı
- 05Batman Vakfı Ankara’da seçime gitti
- 06Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 07AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 08JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 09TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 10DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 112 KİLO 706 GRAM KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
- 12BÖLGE BAROLARINDAN TFF'YE KINAMA
- 13MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 14AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 15Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
Henüz Yorum yok