BÖLGEDE BATMAN’I TEMSİL EDEN TEK OTEL
BÖLGEDE BATMAN’I TEMSİL EDEN TEK OTEL
Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) ve ECOLAB işbirliği ile, korona virüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında Türkiye’de 9 ilde ( Batman, İstanbul, Antalya, Kayseri, Muğla, İzmir, Sakarya, Çanakkale, Edirne ) otellere online profesyonel hijyen eğitimi verdi. Real Konak Hotel Batman ve Güneydoğuyu temsilen katılan tek otel oldu.
Sosyal mesafe kuralına uygun olarak üye işletme çalışanlarına cep telefonları veya kişisel bilgisayarları üzerinden verilen online eğitimlere Batman’dan sadece Real Konak Hotel katıldı. Hiçbir eğitimi es geçmeyen otel, TÜROB ve ECOLAB işbirliği kapsamında verilen (Mutfak hijyeni ve Kişisel Hijyen, Gıda Güvenliği, Tekstil Hijyeni, Kimyasalların Güvenli Kullanımı ve Kırılma ve Kayıpların Önlenmesi) beş eğitimin tümüne katılım sağladı.
Eğitimlerin ve sürekli gelişimin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Real Konak Hotel Genel müdürü Hüseyin Aslan; “ Ben ve bütün personellerim verilen hiçbir eğitimi kaçırmamaya özen gösteriyoruz. Virüsün yayılması herkesi iş anlamında etkiledi ancak bu sürecin insanların bir şeyleri daha iyi düşünüp kendini geliştirmeleri için fırsat olduğunu düşünüyorum. Yaptığımız araştırmalar gösteriyor ki, son yıllarda müşteri ihtiyaç ve beklentileri sürekli değişim gösterse bile değişmeyen tek kriter var ki o da temizlik ve hijyen. Müşteri memnuniyetinin ve daha sonrasında sizi tekrar tercih etmesinin yolu hijyen ve temizliğe verilen önemden geçiyor.
Turizm sektörünün her zaman yeniliğin öncüsü olması gereken tesisler olduğunu düşünüyorum, şu an herkesin duymak istediği; olumlu mesajlar, alınan önlemler ve temizlik/hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı. Bu yüzden misafirlerin gönül rahatlığı ile tercih sebebi olabilmek için işletmelerin aldıkları önlemleri paylaşması gerekiyor. Ancak bunları görüp, anlayıp uygulamanın yolu da kesinlikle eğitimden ve insanın kendini geliştirmesinden geçiyor, bu yüzden de TÜROB ve ECOLAB’ ın ortak yürüttüğü projede bölgede ilimizi temsil etmekten gurur duyuyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 02METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 0323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 04TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 05ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”
- 06SOLİN CADDESİ’NE 100 TESPİH AĞACI DİKİLİYOR
- 07KARDELEN MAHALLESİ’NDE 23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
- 08“65 İlde, 25 ülkede sahadayız”
- 09BATMAN BAROSU'NDAN ''BARIŞ SÜRECİ'' PANELİ
- 10Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 11VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 12TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 13BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 14BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 15SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI




Henüz Yorum yok