MEZARLIKLARDA KIŞ HAZIRLIKLARI BAŞLADI
MEZARLIKLARDA KIŞ HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, kış mevsiminin olumsuz hava koşullarına karşı kent genelindeki mezarlıklarda kapsamlı hazırlık çalışmalarına başladı.
Genel görünümünü iyileştirmek ve yurttaşların ziyaretlerini daha rahat yapabilmelerini sağlamak amacıyla kentte bulunan 12 açık ve kapalı mezarlıkta ekipler aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. Mezarlıklar Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, mezarlıkların düzenli ve temiz kalmasını sağlamak amacıyla bir dizi bakım ve onarım faaliyeti gerçekleştiriyor. Yağışlı havalarda çamur ve su birikintisi oluşumunu engellemek için mezarlıklarda peyzaj, düzenleme, ağaçların budanması, yol dolgusu, mezar aralarında mıcır kaplama gibi çalışmalar yürütülüyor. Kent genelinde bulunan 12 açık ve kapalı mezarlıkta sürdürülen çalışmalar kapsamında su tesisatlarının bakım ve onarımının da yapıldığını belirten Mezarlıklar Müdürlüğü, “Mezarlık alanlarında su ihtiyacının karşılanabilmesi için, genel tesisat ve su hatlarını kontrol ediyoruz. Kışın don olaylarına karşı da tedbir alarak gerekli onarımları yapıyoruz” dedi.
KIŞ AYLARINDA ZİYARETLER SORUNSUZ YAPILABİLECEK
Mezarlıklarda dip temizlik çalışmaları yaptıklarını belirten Mezarlıklar Müdürlüğü, “Ekiplerimiz tarafından mezarların çevrelerindeki yabani otlar temizleniyor, toprak alanlarında düzenleme ve mıcır dolguları yapılıyor, çevre düzenlemeleri ile genel görünümü iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Soğuk ve yağışlı kış günlerinde yurttaşların mezar ziyaretlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilmesi için aldığımız bu tedbirler, kent genelinde bulunan mezarlıkların güvenliğini ve düzenini sağlamak için de önem taşıyor. Kış ayları boyunca da bakım, onarım ve düzenleme faaliyetlerimiz aralıksız devam edecek” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 02KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 03“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 05BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 06İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI
- 07BASKİ EKİPLERİNDEN YOĞUN ALTYAPI MESAİSİ
- 08DEM HEYETİNDEN HASTANE ZİYARETİ
- 0923 NİSAN COKUYLA KUTLANDI
- 10500 BİN ÖĞRETMENE ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 11VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 12METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 1323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 14TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 15ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”




Henüz Yorum yok