ŞAHİN
BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ HULUSİ ŞAHİN "BAYRAM ZİYARETİ OLMAYACAK"
Batman Valisi ve Batman Belediyesi Başkan Vekili Hulusi Şahin ramazan Bayramına ilişkin yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.
Şahin "Bayramlarımız, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk ve hoşgörü duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerimizdendir.
Bayramlarda dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birlik, beraberlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe dönük umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Bu günlerin bize getirdiği elinde olanın değerini bilme, sıkıntılara sabır gösterme ve iyiliği, doğruluğu her koşulda benimseme ilkelerini yaşamımızın ana ilkeleri haline getirmeliyiz.
Bayramları anlamlı kılan, can taşıyan her varlığın bu iyilik ve güzellik ikliminden en güzel şekilde istifade etmesidir. Ancak, bu yıl tüm dünyada insanları tehdit eden Koronavirüs salgını nedeniyle bayramı, bayramların ruhunda olan akraba, eş dost ziyaretleri, sarılıp kucaklaşmalar olmadan kutlamak zorunda kalıyoruz. Dolayısıyla acı, hüzün ve gözyaşının kuşattığı dünyamızda, bu musibetten kurtulmak için bilim insanlarımızın ısrarla önerdiği sosyal izolasyon ve sosyal-fiziki mesafe kurallarına riayet ederek, Bayramı huzur içerisinde evimizde kutlamalı ve geçirmeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramının manevi ikliminin herkesi kuşatmasını ve tüm insanlığa kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle değerli Batmanlı hemşehrilerimin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."dedi.
Etiketler : #ŞAHİN,
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TRAFİK KOMUTA VE KONTROL MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
- 02PORTEKİZLİ BENNY, PETROLSPOR’A İMZA ATTI!
- 03BATMAN’DA ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI, YAZ TATİLİ BAŞLADI
- 04KALDIRIMLARDA YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 05MÜDÜR CİĞER, OKUL İNŞAATLARINI İNCELEDİ
- 06ESAT EKREMOĞLU, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELI’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
- 07Temizlik Ekipleri Sahada Çalışmalarına Devam Ediyor
- 08UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 09Batman Çayı’nda mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı
- 10Batman Çayı’na düşen vatandaş kurtarıldı
- 11EBRUYA GÖNÜL VERENLERİN ESERLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
- 12Batman’da Zabıta Ekiplerinden Kaldırım ve Yol İşgallerine Müdahale
- 13Batman’da Sıcaklıklar Artıyor, Vatandaşlar Gölgelik Alanlara Yöneldi
- 14Batman Çayı’nda Acı Olay: Genç Hayatını Kaybetti
- 15TATİLCİLERE SAHTE REZERVASYON UYARISI




Henüz Yorum yok