ÜNİVERSİTEDEN YENİ ERASMUS ANLAŞMALARI
Batman Üniversitesi, uluslararasılaşma vizyonu doğrultusunda önemli bir adım daha atarak Avrupa’nın çeşitli ülkelerindeki üniversitelerle yeni Erasmus anlaşmaları imzaladı.
Yapılan bu iş birlikleriyle hem öğrencilerin hem de akademik ve idari personelin uluslararası deneyim kazanmasının önü açıldı. Üniversite yetkilileri, anlaşmaların temel hedefinin öğrencilerin ve personelin akademik vizyonunu genişletmek, uluslararası iş birliklerini güçlendirmek ve genel eğitim kalitesine katkı sunmak olduğunu belirtti.
Bu kapsamda Polonya, Slovakya, Bulgaristan ve Sırbistan gibi ülkelerden önemli üniversitelerle protokoller imzalandı. Anlaşma yapılan üniversiteler arasında: · Polonya: Jagiellonian University, Radom Academy of Economics, State University of Applied Sciences in Krosno · Slovakya: University of Trnava · Bulgaristan: University of Economics, Technical University (Varna) · Sırbistan: Belgrade University · Ayrıca: University of Gdansk gibi köklü yükseköğretim kurumları yer alıyor. Gerçekleştirilen bu anlaşmalar sayesinde birçok farklı akademik alanda öğrenci ve personel değişimi mümkün hale geldi.
Bilgisayar Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Eğitim Bilimleri, Çocuk Gelişimi, Biyoloji, Matematik, İstatistik, Alman Dili ve Edebiyatı, Radyoloji ve Etik, Turizm, Ekonomi, Pazarlama, Maliye, Vergi ve Muhasebe, Spor Bilimleri ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi gibi bölümler bu değişim programlarından yararlanabilecek. Anlaşmalar doğrultusunda öğrenciler, anlaşmalı üniversitelerde bir veya iki dönem eğitim alabilecek; akademik ve idari personel ise ders verme ya da eğitim alma amaçlı değişim programlarına katılabilecek.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 02ÖĞRENCİLERE BİLİM VE TEKNOLOJİ KONULU SEMİNER
- 03KÜTÜPHANELERDE BAŞARI ARTIYOR
- 04BÖLGEDE ANA SU HATTI YENİLENİYOR
- 05Batman Petrolspor Bayrakları Şehri Süslüyor
- 06YAŞLILARA SAYGI HAFTASI'NDA VEFALI BULUŞMA
- 07METRUK BİNALARA ASLA TAVİZ YOK
- 08GERÇEĞİ ARATMAYAN YANGIN TATBİKATI
- 09VALİ CANALP, BİLİM MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
- 10VALİ CANALP’A ‘ORMAN HAFTASI’ ZİYARETİ
- 11İKİ PROTOKOL İMZALANDI
- 12PETROL CİTY, RAMAZAN’DA 1 MİLYON ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI
- 13BATMAN’DA YAĞMUR ALTINDA NEWROZ COŞKUSU
- 14AŞİRET DERNEKLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
- 15KAN BAĞIŞI BİNLERCE HASTAYA UMUT OLDU




Henüz Yorum yok