BASIN KONSEYİ VERİ GÜVENLİĞİ SEMİNERİ DÜZENLEDİ
Batman’da 'Basın Konseyi Veri Güvenliği' semineri düzenledi İ
Basın Konseyi Bilgi Güvenliği Semineri düzenledi.
Batman Basın Konseyi 'Bilgi Güvenliği Yönetim Danışmanlığı' Projesi kapsamında Eğitmen Önder Aydın tarafından Batman Basın Konseyi üyelerine ‘Bilgi Güvenliği Semineri’ verildi.
.jpg)
DİKA ile yapılan proje kapsamında yapılan ve üç gün süren seminerin finali Batman Real Konak Hotel’de yapıldı. Seminere Batman Basın Konseyi Başkan Yardımcısı Veysi Demir, Batman Basın Konseyi yönetim kurulu üyeleri ve Batman’daki yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.
Bilgi paylaşımı, veri güvenliği vb. konularda soru-cevaplı ve interaktif bir şekilde yapılan seminerde basın mensuplarının dikkat edeceği konularla ilgili önemli bilgiler verildi.
Eğitim programı ile ilgili konuşan Yönetim Sistemi Danışmanı Önder Aydın şunları kaydetti: “Arkadaşlar bugün burada bir toplantı yaptık bir eğitim yaptık daha doğrusu. Bu eğitim DiKA’nın vermiş olduğu, Batman Basın Konseyi Derneği ve onun üyeleri ile ilgili bilgi güvenliği yönetim sistemi ile ilgili bir eğitim. Tabi biliyorsunuz bu son dönemde 2016’da çıkan bir kanun var. Kişisel verilerin korunması kanunu var. Bu kanun kapsamı da bilgi güvenliği dâhilinde. Dolayısıyla biz bugün arkadaşlarımıza hem kişisel verilerin korunması hem de bilgi güvenliğinin gazetelerde ve konsey yapısında nasıl uygulanacağı ile ilgili bir eğitim yaptık. Bunun için DİKA’ya özellikle destek verdiği için teşekkür ediyoruz. Bize de bu eğitim verme fırsatı sağladıkları için ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz. Dilerim arkadaşlarımıza bir faydası olmuştu. Bundan sonraki süreçte bu bilgi güvenliği yönetim sisteminin kurulması aşamasında danışmanlık hizmetlerimiz de devam edecek. Proje kapanana kadar sizlerleyiz teşekkür ederim.”
.jpg)
Program ile ilgili açıklama yapan Veysi Demir’de, “DİKA ile yaptığımız işbirliği kapsamında üç gün süren güzel bir çalışmamız oldu. Bizler ve üyelerimizin faydalandığı bu program devam edecektir. DİKA’ya, Önder hocamıza ve katılımcı meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca yakın ilgilerinden dolayı Real Konak Hotel personeli ve müdür Sinan Sarı beye teşekkür ederim” diye konuştu.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 02“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 03Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 04Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 05Aranan 23 şahıs yakalandı
- 06UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 07Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 08Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 09Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 10GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 11Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 12BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 13BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 14ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 15TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ




Henüz Yorum yok