EKMEN, ''GİDİŞAT KÖTÜ''
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, ''GİDİŞAT KÖTÜ''
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, İl Başkanı Melik Müjdeci ve Merkez İlçe Başkanı Şehmus Yılmaz ile birlikte basın mensupları ile bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, İl Başkanı Melik Müjdeci ve Merkez İlçe Başkanı Şehmus Yılmaz ile birlikte basın mensupları ile bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, “Türkiye'yi karış karış gezmeye devam ediyoruz, hükümetin yanlış politikalarından ötürü gidişat daha da kötüye” gidiyor dedi. İl Başkanı Melik Müjdeci, “İl ve Merkez ilçe teşkilatı olarak sürekli sahadayız. Bizler vatandaşın sorunlarını yerinde dinliyoruz. Elimizden geldiğince kendilerine yardımcı olamaya çalışıyoruz. Sahada oluşumuz birilerini rahatsız ediyor. Vatandaşın bizimle olması bizleri daha da güçlendiriyor. Vatandaş artık DEVA partisini umut olarak görüyor. Sağlık, enerji, esnaf ziyaretleri ve broşür dağıtımımız bile engellenmeye çalışıldı” diye konuştu.
“ÇİFTÇİ GÜBRE ALAMAZ HALE GELDİ”
Parti çalışmaları kapsamında Türkiye'nin bir çok ilinde ziyaretlerde bulunduğunu ifade eden DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen ise gidişatın daha da kötüye gittiğini söyledi. Ekmen, çiftçinin gübre alamaz hale geldiğini, esnafların gelen zamlar karşısında ayakta duracak halinin kalmadığını, emekli ve çalışanların da gittikçe alım gücü düştüğünü söyledi. Ekmen, “Sahada gördüğümüz izlenim vatandaşın iktidar partisinden hızla uzaklaştığı yönündedir. Tüm vatandaşlarımızı hızla darboğaza sürükleyen ekonomik kriz ortamı nedeniyle iktidar partisinin sahaya çıkma yüzü yoktur. Cumhurbaşkanı ‘Ekonomik Kurtuluş Savaşı’ söylemiyle kötü yönetimin sonuçlarını yine başkalarına yüklemeye çalışmaktadır. Ancak diğer taraftan elektriğe, doğal gaza ve vergilere fahiş zamlar yapmaktan geri durmamaktadır” diye konuştu.
“İSRAF ORTADAN KALDIRILSIN”
Partisinin Batman il yönetimine broşür dağıttıkları gerekçesi ile ceza kesilmesini eleştiren Ekmen, "Eğer gerçekten bir ekonomik savaşta olduğumuza inanıyorsa önce 13 uçağından 12'sini satsın. Devlet bütçesindeki son model 120 bin makam aracının israfını ortadan kaldırsın. Külliyenin muhasebe dahi edilemeyen giderlerini düşürsün, konvoyları düşürsün, Cumhurbaşkanı ve Milletvekilleri hiç olmazsa maaşının yarısını alsın. Ondan sora garip gurebadan fedakarlık beklesin. Son günlerde AK Partili bazı milletvekilleri yaptığımız güzel yollara bakın. Yaptığımız güzel yollardan geçemiyorsanız bakmakla yetinin. İki kilo et alamıyorsanız yarım kilo alın, bir kilo domates yerine iki tane alın, ifadeleriyle vatandaşların aklıyla alay ediyorlar” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 02Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 03Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 04Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 05DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 06HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 07BATMAN’DA GASTRO-KÜLTÜR DERNEĞİ KURULDU
- 08Batman Olay Gazetesi 10. Yayın Yılına Girdi
- 09HASTANE VE DOKTOR ATAMALARI MASAYA YATIRILDI
- 10BAŞKAN ÇETİN’DEN BAHÇELİ’YE ZİYARET
- 11ASFALT ÖNCESİ ÇALIŞMALARA BAŞLANDI
- 12BATMAN SONSÖZ GAZETESİ 13. YAYIN YILINA GİRDİ
- 1342 PARSEL İÇİN TAHSİS SÜRECİ BAŞLADI
- 1440 BİN KOŞAN TAVUK DAĞITILDI
- 15“BARAJ, GÖLET VE KANALLARA GİRMEK ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR”




Henüz Yorum yok