
Başkan Durmaz’dan ‘Engelliler Haftası’ mesajı
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, ‘Engelliler Haftası’ münasebetiyle yaptığı açıklamada, engelli bireylerin yılın bir bütününde hatırlanması gerektiğini dile getirdi.
Engellilerin hak ettikleri saygıya ve imkâna kavuşmalarının insani ve vicdani bir mesele olduğunu belirten Durmaz, bu konuda herkesin sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiğini söyledi. Engelliler Haftası’nın her yıl 10 ile 16 Mayıs tarihleri arasında kutlandığını vurgulayan Durmaz, “Bu haftada engellilerin sorunları, sıkıntıları, talep ve beklentileri dile getiriliyor. Bizler HÜDA PAR olarak engellilerin sadece yılın belirli günlerinde değil, bir bütününde hatırlanmaları gerektiğini düşünüyoruz ve bunun için de bizler yılın bir bütününde engelli kardeşlerimizin yanında bulunmaya, onların sıkıntılarının çözümü konusunda üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz” dedi.
Engellilerin sorunlarının çözümünün gerekliliğinin altını çizen Durmaz, “Engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözümü ve toplumda hak ettikleri saygıya ve imkâna kavuşmaları, bütün insani ve vicdani düşünen herkesin sorumluluğu altındadır. Bu duygu ve düşüncelerle ben 10 ile 16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası’nın hayırlara vesile olmasını, engelli kardeşlerimiz açısından sorunların çözümüne vesile olmasını diliyorum. Aynı şekilde hem engelli kardeşlerime hem de onların fedakâr ailelerine huzur dolu bir yaşam diliyorum” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01“5 İlçede 5 Konser” Etkinliği Beşiri’de Devam Ediyor
- 02BATMAN'DA KIRTASİYE DENETİMİ YAPILDI: VATANDAŞIN YANINDAYIZ
- 03DEM Parti İl Eş Başkanlarından Vali Canalp’e tepki
- 04VALİ CANALP: AĞAÇLAR KESİLMEDİ KÖKÜYLE NAKLEDİLDİ
- 05ŞANSİ, İL GENEL MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- 06Batman Belediyesi’nden taziye evlerine büyük destek
- 07Ramanlı, Irak Kürdistan Bölgesi’nde bir dizi temasta bulundu
- 08ARICILARA BUHARLAŞTIRMA CİHAZI DESTEĞİ
- 09EKMEN’DEN BALIK ÖLÜMLERİ İÇİN SORU ÖNERGESİ
- 10Turist Kafileleri Mor Kuryakos Manastırına akın etti
- 11“BATMAN İÇİN TIP FAKÜLTESİ İHTİYAÇTIR”
- 12116 TON ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 13BESOB BAŞKANI KAPLAN "VERGİ VE SGK BORÇLARI YAPILANDIRMALI"
- 14VALİ CANALP "HARBİ ÇEVRECİ LAZIM"
- 15TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok