Belediye Başkan Vekili Aksoy, ‘Dost Meclisi’ndeydi
Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)’nin düzenlediği Dost Meclisi toplantısına katılarak Belediye çalışmaları konusunda bilgi aktarımında bulundu.
Her ay farklı konu ve konuklarıyla ‘Dost Meclisi’ adı altında toplanan MÜSİAD Batman Şubesi’nin bu haftaki konuğu Başkan Vekili Aksoy’du. MÜSİAD Batman Şubesi ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ‘Dost Meclisi’ toplantısı Bozooğulları Oteli'nde Belediye Başkan Vekili Aksoy’un da katılımıyla yaklaşık 2,5 saat sürdü. MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suat Özdemir’in moderatörlüğünü yaptığı ‘Dost Meclisi’ toplantısında Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Aydın da hazır bulundu.
‘BELEDİYE YÖNETİMİ ŞEFFAF HAREKET EDİYOR’
Batman’ın inşaat sektöründeki yapılaşma, kentsel dönüşüm, yeşil alan, Hava Mânia ile ilgili sunum yapan MÜSİAD üyelerinin sorularına yanıt veren Başkan Vekili Aksoy, belediye yönetiminin şeffaflık ilkesi doğrultusunda hareket ettiğini söyledi. Batman’ın alt ve üstyapı çalışmaları, yeşil alan, hava mania, vizyon bulvar çalışmaları, Fen, Yol, Park Bahçe, BASKİ, Temizlik gibi konular hakkında MÜSİAD üyelerini bilgilendiren Başkan Vekili Aksoy, Hava Mânia çalışmalarının Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın yapacağı çalışmaların ardından verecekleri raporlar doğrultusunda hareket edildiğini söyledi.
‘HAVA MANİA ÇALIŞMALARI HIZLANDIRILDI’
İnşaat sektörünün bir kentin gelişmesinde lokomotif görevi üstlendiğini ifade eden Başkan Vekili Aksoy: “Hava Mânia çalışmalarında hızlı bir şekilde çalışılıyor. Dijitalleştirme çalışmaları için İspanya'ya gönderildi. Şu anda modelleme çalışması tamamlandı. Ayrıca Esentepe'ye de Batman için anıtsal bir Cami, Külliye de yapılacak” dedi. ‘Dost Meclisi’ toplantısına katılan Aksoy’a MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir tarafından günün anlam ve önemine ilişkin plaket verilip toplu fotoğraf çekimi yapıldı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok