Büro Memur-Sen sorunlarını Vali Şahin'e anlattı
Büro Memur-Sen Batman Şube Başkanı Hüseyin Şansi ve yönetim kurulu üyeleri, Batman Valisi Hulusi Şahin’i ve Vali Yardımcısı Mekan Çeviren'i ziyaret ederek yaşadıkları sorunları anlattılar.
Yaptıkları ziyaret ile ilgili açıklama yapan Büro Memur-Sen Şube Başkanı Hüseyin Şansi, ziyarette Vali Şahin'e iş yeri temsilcisi ve üyelerinin dilek ve taleplerini ilettiklerini belirtti.
Şansi, "Büro Memur-Sen yönetimi olarak her platform ve ortamda üyelerimizin talepleri ve karşılaştığı problemleri gerek il gerek Bakanlık düzeyinde işin muhataplarına ulaştırmaktayız. İş yeri temsilcisi ve üyelerimizin son günlerde sıklıkla dile getirdiği, personel otoparkının açılması, personel yemeklerindeki ücret ve kalite sorununun çözülmesi, temizlik elemanlarına oda ayarlanması, şehit ve gazi yakını personellerin sorunları, valilik binasında sendikamıza oda tahsisi sorunları ile diğer sorunlarımızı Vali Yardımcımız Mekan Çeviren ile Valimiz Hulusi Şahin'e ilettik." dedi.
"Personel otoparkının kullanıma açtırılması, personel yemek ücretlerinin 7,55 TL'den 4,86 TL'ye düşürülmesi talimatlarından dolayı sendikam ve tüm çalışanlarımız adına Valimiz ve Vali Yardımcımıza teşekkürlerimizi sunduk." diyen Şansi, "Sayın Valimiz Hulusi Şahin'in özellikle kurum amirleri ile yaptığı ilk toplantıda çalışanların haklarını dile getirerek mobbing uygulamalara izin vermeyeceğini dile getirmesi tüm çalışma arkadaşlarımızı sevindirmiştir. Tüm kurumlardaki üyelerimizin ilettikleri sorunları ve talepleri çözüme ulaştırmak için her ortamda bu problemleri dile getirmekten geri durmayacak ve sonuç elde edene kadar da taleplerin takipçisi olamaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Kültür ve lezzet buluşması
- 02BAYRAM BOYUNCA OTOBÜSLER ÜCRETSİZ
- 036 BİN HANEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ
- 04İHD,738.kez sahaya indi
- 05İŞÇİLERİN İKRAMİYESİ YATIRILDI
- 06KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 07KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 08SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 09Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 10SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 11DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 12BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 13BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 14DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 15''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''




Henüz Yorum yok