ÇİFTÇİ "BATMAN'I E-TİCARET ÜSSÜ YAPACAĞIM"
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mehmet Sıddık Çiftçi açıklamalarda bulundu.
27 Şubat 2022 pazar günü yapılacak olan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olan Mehmet Sıddık Çiftçi adaylık adaylık açıklamasının ardından çalışmalarına hız verdi.
.jpg)
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mehmet Sıddık Çiftçi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
Çiftçi, "Batman Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı için adaylığımı koymuş bulunmaktayım. Güvenilir, adil, liyakat sahibi bir ekiple istişareyi, şeffaflığı ve hesap verebilirliği esas alarak planlı ve programlı bir hareket ile esnaf ve sanatkârlarımızın hedeflerine ulaşması için gerekli bütün imkânları sağlayacağız.
Esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarını, esnafımızın menfaatlerini gözeterek gerekli mercilere iletip çözümler arayacağız. Bu kapsamda kimi projelerimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz.
Bu projeleri sıralamak gerekirse başlıcaları şunlardır;
Esnafımızın e- ticaretten azami düzeyde istifade etmesini sağlamak. Esnafımızı büyük firmaların ezici baskısından kurtarma projelerini hayata geçirmek. Hibe ve desteklerle esnafın güçlenmesini sağlayacak imkânlar oluşturmak. KOSGEB, DİKA vb. kuruluşların imkânlarından faydalanmaya yönelik danışmanlık hizmeti vermek. Ücretsiz ticari ve hukuki danışmanlık hizmetleri vermek. Esnaf çocuklarına burs imkânı oluşturmak. Esnaf ve sanatkârlarımızın kira yükünü hafifletmeye yönelik çalışmalar yapmak. Küçük esnafın verimini, gelirini ve imkânlarını kısıtlayan engelleri kaldırmak.
Esnafın bürokratik temaslarında prosedürlerden kaynaklanan zaman kaybını ortadan kaldırmak. Bu doğrultuda: Web sitesi üzerinden ücretsiz oda belge alımı hizmeti sağlamak, devlet destek hibe programlarının duyurusunu yapmak. Sosyal medya ve web sitemizden odamızla alakalı, esnafı ilgilendiren ve yapılan faaliyetler ile ilgili esnafımızı bilgilendirmek. Web sitesi üzerinden ihtiyaç duyulan ara eleman ilanlarını duyurmak.
Fuar çalışmaları ve esnafa destek sağlayacak diğer programları yapmak. Kalifiye eleman kayıt sistemi oluşturmak. Mesleki ve sosyal hayatın sağlıklı ikamesi için seminerler vermek ve etkinlikler düzenlemek. Esnaf ailelerine yönelik kişisel gelişim, eğitim seminerleri vermek. Gençlere yönelik eğitim seminerleri vermek. Kötü alışkanlıklar ile ilgili saha çalışmaları yapmak. Saha verileri doğrultusunda esnafla işbirliği içerisinde ıslah çalışmaları gerçekleştirmek. Çevre bilinci duyarlılığının oluşturulması için çalışmak.
Mesleki alanda esnaf dayanışma komisyonları oluşturmak. Kariyer planlama ve geliştirme eğitimleri vermek. Devlet hibe ve desteklerinin duyurusunu yapmak ve bu hibe ve desteklerin nasıl alınabileceği hakkında eğitim vermek.
Esnafımıza ve çalışanlarına ücretsiz mesleki eğitim programları düzenlemek. Dijital pazarlama ve satış seminerleri eğitimleri vermek. Esnafımız için ücretsiz “Satış Arttırma Yöntemleri” konulu seminerler vermek.
Hızlı ve yerinde çözüm niteliğinde eğitim programları hazırlamak."
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok