DEM ADAYI SÖNÜK RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU
DEM Parti Batman Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük Radyo Yüksel'in konuğu oldu
Batman'da Bölgesel yayın yapan Radyo Yüksel'in konuğu DEM Parti Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük'tü.
Radyo Yüksel'de Yapımcılığını ve sunuculuğunu Yüksel Çiftçi'nin yaptığı "Seçim Özel" programının konuğu DEM Parti Batman Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük oldu. Sönük seçim çalışmalarını değerlendirirken, projelerini Radyo Yüksel dinleyicileri ve Batman halkı paylaştı.


DEM Parti Eş Başkanı Gülistan Sönük Batman'ın alt yapısına çok önem vereceklerini bununla birlikte, geçlere, kadınlara, engellilere ve uyuşturucu bağımlılarına yönelik çok ciddi projelerinin olduğunu ifade ederek, Belediye Başkanlığını aldıktan sonra hızlı bir şekilde projelerini hayata geçireceklerini dile getirdi. Sönük " Bizim belediyeyi kazanma inancımız olduğu için, yapabileceğimiz, hayata geçirebileceğimiz yani altı dolu projeler açıklıyoruz. Diğer partileri kazanamayacaklarını bildikleri için bol kesen vaatlerde bulunu, uçuk projeler ile gündeme gelmeye çalışıyorlar. Belediyeyi yönetmeye başladığımızda, belediye kaynaklarını doğru ve tasarruflu bir şekilde halkımızın hizmetinde kullanacağız. Belediyeyi şeffaf ve hesap verebilirliği ön planda tutarak yönetmeye çalışacağız." diye konuştu.
“BATMAN’DA UYUŞTURUCUYU BİTİRECEĞİZ”
Bölgenin diğer kentleri gibi Batman’ın da çok yoğun genç nüfus olduğunu dile getiren Sönük, “Gençlerimiz için birçok projemizle ve uyuşturucuya karşı etkin mücadele de kararlıyız. Gençlerimizle birlikte atacağımız adımlarla gençlerimizi iş hayatına, eğitime, kültürel alanlara, spor faaliyetlerine dahil edeceğiz. Geleceğimizi hep birlikte kuracağız” diye konuştu.
Dinleyicilerden gelen soruları da yanıtlayan Sönük Radyo Yüksel stüdyolarından tüm Batmanlılara 31 Mart'ta herkesin iradesini sandığa yansıtılması için mutlaka oy kullanması gerektiğini ifade etti.
Programın Youtube linki :

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok