EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAHÇESİNDE YAPILAN CAMİ İBADETE AÇILDI
EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAHÇESİNDE YAPILAN CAMİ İBADETE AÇILDI
Yapımını Ahmet Dinç Eğitim ve Kültür Vakfı’nın yaptığı camii dualarla açıldı.
Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde hayırsever Dinç ailesi tarafından yapılan 200 kişilik Hacı Tahir Dinç Camii ibadete açıldı.
.jpg)
Ahmet Dinç Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından yaptırılan caminin açılışına; Vali Hulusi Şahin, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Genel Meclisi Başkanı Abdulvahap Akbaş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu, AK Parti İl Başkanı Akif Gür, Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, Ahmet Dinç Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı İş insanı Selman Dinç, ailesi ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Şahin, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bölgeye hizmet verdiğini ifade ederek, hastaneye böyle güzel ve modern bir cami kazandırdıkları Dinç ailesine teşekkür etti.
Ahmet Dinç Vakfı, İl Sağlık Müdürlüğümüzle ortaklaşa bir çalışma içerisine girdi ve ortaya bu güzel eser meydana geldi diyen Vali Şahin “Camimiz mimari özelliğiyle özgün bir yapı. Çok hızlı bir şekilde 3 ay içerisinde tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Ben bu güzel hizmeti vücuda getiren başta Dinç ailesi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. Bu ve bunun gibi hayırlı hizmetler yapan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Allah sayılarını artırsın inşallah” dedi.
Batman İl Müftüsü Nihat Kök tarafından yapılan duanın ardından Vali Şahin, protokol üyeleri ile birlikte caminin açılışını gerçekleştirerek, camide incelemelerde bulundu.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok