“Huzur ve güven ortamıyla sıkıntıları atlattık”
Batman Valisi Ahmet Deniz, çeşitli inceleme, toplantı ve köy ziyaretlerinde bulunmak üzere Gercüş ilçesine gitti.
Gercüş Kaymakamı Ünal Koç ve kurum yöneticileri tarafından karşılanan Vali Deniz, daha sonra ilçeye bağlı mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
Yatılı Bölge Okulu konferans salonunda düzenlenen muhtarlar toplantısına katılan Deniz, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.
Muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Deniz, "Ramazan ayının rahmeti, bereketini ve tüm güzelliklerini hep beraber yaşıyoruz. İnşallah birlik, beraberlik ve huzur içerisinde bir bayram geçiririz" dedi.

Muhtarların mahalle ve köylerde devletin temsilcileri olduklarını belirten Deniz, "Muhtarlar halkla devlet arasında köprüdürler. Birçok şeyi sizin aracılığınızla halka iletiyoruz. Bu nedenle çok önemli bir görevi ifa ediyorsunuz." diye konuştu.
Deniz, “Tek bir silahlı terör örgütü mensubu kalmayıncaya kadar mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecektir. Çocuklarımızın terör odaklarının tuzağına düşmemesi için dikkat edilmelidir." ifadelerini kullandı.
Toplantının ardından ilçede yapımı devem eden 20 derslikli ilköğretim okulu inşaatını ve yapımı tamamlanmak üzere olan 30 yataklı ilçe devlet hastanesi binasında incelemelerde bulunan Deniz, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kamu yatırımlarını sıklıkla denetlenmesini isteyen Deniz, binaların eksikliklerin giderilmesi konusunda yetkililere talimat verdi.
Ziyaret ve incelemelerin ardından Gercüş ilçesine bağlı Yamanlar, Gökçepınar, Çukuryurt ve Akyar köylerini ziyaret eden Deniz, köy sakinleriyle bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.
Köylerin taziye evlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Deniz, köylerde vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için altyapı ve üstyapı yatırımlarının yapıldığını, ulaşım sıkıntısı olan köylerin yollarına asfalt çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.
Deniz, "Vatandaşa hizmet etmek bizim asil görevimizdir. Vatandaşın memnuniyeti bizim için her şeyden daha önemlidir. Asıl olan birlik, beraberliğimize ve kardeşliğimize sahip çıkmaktır. Bölgemiz 30-40 yıldır bölücü terör örgütünün baskısı nedeniyle çok büyük sıkıntılar çekti. Sağlanan huzur ve güven ortamıyla birlikte bu sıkıntıları atlattık. İnsanlarımız istediği saatte cadde ve sokaklarda rahat bir şekilde dolaşıyor. Bize düşen; bu güven ve huzur ortamına sahip çıkmak ve huzurumuzu bozmaya çalışan hainlere yüksek sesle karşı durmaktır." diye konuştu.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok