KOZLUK’UN CAMİLERİ MİS GİBİ OLDU
KOZLUK’UN CAMİLERİ MİS GİBİ OLDU
Batman Belediyesi, kent merkezinde gerçekleştirdiği ibadethane temizlik çalışmalarını ilçe merkezlerine de yaydı. Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in yönlendirmesiyle başlanan projeye Beşiri, Hasankeyf, Sason’un ardından Kozluk ilçesinde devam edildi.
Vatandaşların ibadetlerini temiz ve hijyenik bir ortamda yapabilmelerine olanak sağlayan Batman Belediyesi, ibadethane temizlik aracıyla ilçelerde bulunan tüm cami, mescit ve Kur’an-ı Kerim kurslarının halılarını gül kokulu deterjanla yıkayıp, dezenfekte ediyor.
İbadethane Dezenfekte ve Temizlik aracıyla halıları yıkanan camilerin mis gibi kokmasını sağlayan Batman Belediyesi, ilçe sakinlerinin takdirini kazanıyor.
Hazo Kalesi ve mesire alanlarıyla tanınan, eskilerin Şehr-i Zor olarak bildiği Kozluk ilçesindeki camileri temizleyen Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü; Abdülhamit Camii, Çarşı Camii, Nurullah Bey Camii, İbrahim Bey Camii, Rahmet Camii, İslam Bey Camii, Hazreti Hamza Camii, Güneşli Camii, Hazreti Bilal Camii, Vahdet Camii, Nur Camii, Yeni Camii, Hicret Camii, Zeynel Abidin Camii, Medine Camii, Çaybaşı Camii, Hasan Hüseyin Camii, Hazreti Ömer Camii, Seyit Camii, Bereket Camii, Yeşiltepe Camii, Tepeüstü Camii, Kavaklı Camii, Beşevler Camii, Ebubekir Camii, Yatılı Kur’an-ı Kerim Kursu ve Hicret Camii olmak üzere toplam 27 cami ve Kur’an-ı Kerim kursunun halılarını temizleyip dezenfekte etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok