Petrolspor, üzmeye devam ediyor 0-1
Petrolspor, üzmeye devam ediyor 0-1
Petrolspor, üzmeye devam ediyor 0-1
Petrolspor, Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turu müsabakasında, Yeni Şehir Stadyumunda Sakarya temsilcisi Hendekspor’u ağırladı.
Kırmızı-Beyazlılar sahadan 1-0 mağlup ayrılarak kupadan erken elendi. Teknik Direktör Zafer Hızarcı, lig maçından farklı olarak birkaç ismi dinlendirirken hafta sonu oynanacak Fatsa Belediyespor maçı öncesi kadroda rotasyona gitti. Batman Petrolspor karşılaşmaya; Onur Küçük, İlyas Ural, Orhan Nahırcı, Ferhat Canlı, Okan Toprak, Doğukan Bulut, Hasan Çavdar, Savaş Çakır ve Berkant Şahin Kök ilk 11’i ile başladı. Karşılaşma her iki takımın orta saha mücadelesi şeklinde başladı. Batman Petrolspor, 14.dakikada Hasan Çavdar ile gole çok yaklaştı. Hendekspor defans oyuncuları golü son anda önledi. 33.dakikada konuk ekip Hendekspor’da Haluk Türkeri’nin kafa vuruşunda top az farkla dışarı çıktı. 38.dakikada ev sahibi Batman Petrolspor, önce Berkant Şahin Kök ile yakaladığı fırsatı değerlendiremedi, ardından 44.dakika Doğukan Bulut ile dar açıdan bulduğu pozisyonda sert şutunda kalecinin hamlesiyle top kornere çıktı. Devre 0-0 sonuçlandı.
İkinci devreye gol pozisyonuyla başlayan taraf Batman Petrolspor, 52.dakikada Samet Aydın ile sağ kanattan gelişen bir atakta uzaktan sert şutu kalecinin güzel kurtarışıyla top kornere gitti. 54.dakikada konuk takım Hendekspor, Yavuz Alemdar’ın golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra Teknik Direktör Zafer Hızarcı, skoru eşitlemek adına üç oyuncu birden oyuna sürdü. Yapılan değişiklikler oyunun seyrini değiştiremedi. Karşılıklı top kayıpları oldu. Maçta başka gol ve gol pozisyonu olmayınca, Batman Petrolspor bu sonuçla sahadan 1-0 mağlup ayrılırken, kupadan da elenmiş oldu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 02BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 03BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 04DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 05''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 06HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 07HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 08KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 09ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 10BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI
- 11YEŞİLAY BATMAN ŞUBESİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 12DİCLE ELEKTRİK'TEN KESİNTİSİZ ENERJİ ATAĞI
- 13MODERN DİŞ KLİNİĞİ HBO DENT HİZMETE AÇILDI
- 14SEDAT ÖZSÜMER FUTBOL TURNUVASI'NDA ŞAMPİYON OLDU
- 1519 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI




Henüz Yorum yok