ŞAHİN “ALIN TERİNİN KARŞILIĞI EKSİKSİZ ÖDENMELİ”
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, emekçilerin ağır vergi yükü altında ezildiğini, sendikaların yetersiz kaldığını belirterek alın terinin karşılığının eksiksiz ödenmesi gerektiğini söyledi.
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, her 1 Mayıs’ta ekonominin yükünü omuzlamış, kazandıklarının çok üzerinde bir vergi yüküne mahkûm edilmiş emekçi kesimin hatırlandığını belirtti. Ancak haklarının iyileştirilmesi mücadelesinin sözde kaldığını ifade etti. Sendikaların da üyelerinin haklarını tam anlamıyla alma noktasında yetersiz ve etkisiz kaldığını vurguladı.
“EMEĞİN SÖMÜRÜLDÜĞÜ BİR MEMLEKETTE SOSYAL BARIŞ TESİS EDİLEMEZ”
Oysa biz Alınteri kurumadan işçilerin hakkını verin diyen bir inançtan geliyoruz diyen İl Başkanı Şahin “Merkezine insanı almayan, sadece ülke ekonomisini büyütmeye kilitlenmiş bir iktisat politikasının uygulandığı, vergi yükünün emekçilerin sırtına yüklendiği, işçilerin yarısına yakınının asgari ücretle çalışmaya mahkûm edildiği, bir yanda yüksek işsizlik oranları, diğer yanda kadınların ve çocukların ucuz iş gücü olarak görülüp sömürüldüğü bir memlekette sosyal barış tesis edilemez” dedi.
“KAPİTALİST SİSTEMİN TERK EDİLECEĞİ GÜNLERİN YAKLAŞTIĞINA İNANIYORUZ”
HÜDA PAR olarak bu olumsuz tabloların değişeceğine ve zulüm ile sömürüyle eşanlamlı kapitalist sistemin terk edileceği günlerin yaklaştığına inandıklarını belirten İl Başkanı Şahin “Alın terinin kıymetinin bilindiği ve karşılığının alın teri kurumadan eksiksiz ödendiği, vergi yükünün çalışanların sırtından kaldırıldığı, zorunlu ihtiyaçlara yetecek miktardaki gelirden vergi alınmadığı bir ülke ve sistemi kurmak azmiyle, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün tüm emekçilerin, milletimizin ve insanlığın huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diliyoruz” dedi.
Başkan Şahin “Emekçilerimizin alın terinin ve sarf ettikleri emek ve çabanın hakkının gözetildiği ve hakkıyla ödendiği günleri görmek dileğiyle tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum” İfadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 02BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 03BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 04DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 05''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 06HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 07HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 08KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 09ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 10BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI
- 11YEŞİLAY BATMAN ŞUBESİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 12DİCLE ELEKTRİK'TEN KESİNTİSİZ ENERJİ ATAĞI
- 13MODERN DİŞ KLİNİĞİ HBO DENT HİZMETE AÇILDI
- 14SEDAT ÖZSÜMER FUTBOL TURNUVASI'NDA ŞAMPİYON OLDU
- 1519 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI




Henüz Yorum yok