TRAFİĞİ RAHATLATACAK YOLA İLK KAZMA...
3 ŞERİTLİK YOLA İLK KAZMA
Batman’ın Gültepe Mahallesinde yapımı planlanan 40 metre genişliğinde ve 22 bin 580 metre uzunluğunda Kuzey ve Güney Çevre Yolunun tanıtım lansmanı gerçekleşti.
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'ın ilk kazmayı vurduğu yola Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, kamu kurum müdürleri ile ASKON Şube Başkanı Selman Nasıroğlu katıldı.

ŞEHRİN TRAFİĞİ RAHATLAYACAK
Kuzey ve Güney Çevre Yolunun Batman'ı çepe çevre kuşatacağını ve şehri halka şeklinde saracak yolun 40 metre genişliğinde 3 şerit gidiş ve 3 şerit geliş şeklinde olacağını ifade eden Batman Valisi Ekrem Canalp, şehrin trafik yükünün de büyük ölçüde azalacağına dikkat çekti Vali Canalp, ''Bu çember adeta bir yüzük. Bunun dışında ikinci bir çemberimiz daha var. Bu ikinci çember de bizim şehrin uluslararası ve şehirler arası trafik yükünü kaldıracaktır. Yani bize uluslararası trafik şu anda başladı. Kuzeyden gelen İran'ın üzerinden Kafkasya ülkeleri üzerinden gelen trafik Güneydeki limanlara bizim Batman üzerinden bir trafik akışı başladı. Karayolları’nın yapacağı bu duble yol ağıyla beraber hiç şehir merkezine uğramadan transit olarak şehre uğramadan şehir trafiğini de rahatsız etmeden bu duble yola geçmiş olacak. Bu yolla birlikte şehrin trafik yoğunluğu kendiliğinden azalacaktır" dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok